Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: BALMAZ ARÉNA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1575
TH Balmaz FC simon strikers
433 Tactiek CupFinal
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
32.4 gemiddelde waardering 47.3
adequate Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev probeert naar een medespeler te passen. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - simon strikers 0:1

10e minuut.
Adrianov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty passt de bal in één keer door. Netanyahu rent richting de bal. Netanyahu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Zolj kopt de bal weg. Elemelech bereikt de bal nog maar net als eerste. Elemelech passt de bal zonder na te denken. Daar is Netanyahu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Netanyahu draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa bokst de bal weg.

14e minuut.
Elkobi geeft de bal voor. Adrianov kopt de bal weg. Linetty rent richting de bal. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - simon strikers 0:2

15e minuut.
Netanyahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty is nu in balbezit. Slampák verovert de bal door een tackle van achteren. Netanyahu verovert de bal door een tackle van achteren. Netanyahu draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Soresina bereikt de bal nog maar net als eerste. Soresina met een sublieme pass. Xanbabayev met een sublieme pass. Linetty rent richting de bal. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - simon strikers 0:3

21e minuut.
Rajk met een snelle inworp. Xanbabayev is nu in balbezit. Xanbabayev met een sublieme pass. Daar is Linetty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Skočdolesa trapt de bal weg. Elemelech kopt de bal weg. Huszti heeft problemen om de bal te vangen. Linetty is nu in balbezit. Linetty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Xanbabayev rent richting de bal. Netanyahu rent richting de bal. Xanbabayev met een sublieme pass. Linetty is nu in balbezit. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Netanyahu bereikt de bal nog maar net als eerste. Netanyahu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Linetty de bal. Linetty speelt de bal door. Pajuvesi rent richting de bal. Netanyahu verovert de bal door een tackle van achteren. Netanyahu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev passt de bal in één keer door. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - simon strikers 0:4

45e minuut.
Xanbabayev probeert de bal met de borst te controleren. Netanyahu rent richting de bal. Netanyahu passt de bal met de wreef. Linetty is nu in balbezit. Linetty draait met de bal, schiet en ... Skočdolesa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TH Balmaz FC 72%, simon strikers 28%.
TH Balmaz FC - simon strikers 0:4

49e minuut.
Xanbabayev speelt de bal door. Linetty is nu in balbezit. Linetty geeft een lange en hoge pass. Netanyahu maakt een snoekduik en kopt de bal. Skočdolesa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - simon strikers 0:5

53e minuut.
Xanbabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev speelt de bal door. Netanyahu rent richting de bal. Netanyahu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - simon strikers 0:6

58e minuut.
Linetty probeert naar een medespeler te passen. Skočdolesa speelt de bal door. Xanbabayev kopt de bal weg. Linetty is nu in balbezit. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Zolj rent richting de bal. Zolj probeert naar een medespeler te passen. Huszti is nu in balbezit. Huszti geeft de bal voor. Nunes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Elemelech kopt de bal weg. Ilundáin geeft de bal voor. Slampák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Linetty bereikt de bal nog maar net als eerste. Linetty haalt uit met een fantastische trap. Skočdolesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Elemelech kopt de bal weg. Daar is Netanyahu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Linetty rent richting de bal. Linetty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - simon strikers 0:7

80e minuut.
Inworp. Elemelech zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xanbabayev met een sublieme pass. Klungelig pakt Linetty de bal. Linetty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Skočdolesa met een harde bal richting middenveld. Elemelech kopt de bal weg. Linetty heeft problemen om de bal te vangen. Linetty schiet op doel. Skočdolesa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TH Balmaz FC - simon strikers 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TH Balmaz FC 68%, simon strikers 32%.
TH Balmaz FC - simon strikers 0:8