Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: MKS 2009 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7775
MKS 2009 Achmids Soul
atak Tactiek hurry push
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
63.6 gemiddelde waardering 50.5
uitmuntend Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


13e minuut.
Brătescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. McKeever geeft een hoge lob. Kemp met een sublieme pass. Brătescu rent richting de bal. Brătescu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 1:0

18e minuut.
Pişcot is nu in balbezit. Pişcot speelt de bal door. Fernández de Villegas rent richting de bal. Vandenhout onderschept slim de pass. Vandenhout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 2:0

23e minuut.
Vandenhout rent richting de bal. Pişcot rent richting de bal. Pişcot speelt de bal door. Vandenhout is nu in balbezit. Vandenhout draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pişcot rent richting de bal. Pişcot passt de bal met de wreef. Rzepka probeert naar een medespeler te passen. Vandenhout is nu in balbezit. Vandenhout draait met de bal, schiet en ... Kemp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pişcot met een snelle inworp. McKeever is nu in balbezit. McKeever geeft een lange en hoge pass. Brătescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 3:0

30e minuut.
Ognjenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ognjenović geeft een hoge lob. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap. Kemp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 4:0

34e minuut.
Opioła speelt de bal door. McKeever rent richting de bal. McKeever met een sublieme pass. Pişcot geeft een hoge lob. Vandenhout springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Collins probeert naar een medespeler te passen. Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu draait met de bal, schiet en ... Kemp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 5:0

40e minuut.
Chinţoiu passt de bal in één keer door. Pişcot rent richting de bal. Pişcot met een sublieme pass. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout draait met de bal, schiet en ... Kemp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu haalt uit met een fantastische trap. Kemp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 6:0

42e minuut.
Fernández de Villegas met een sublieme pass. Schofield bereikt de bal nog maar net als eerste. Schofield geeft een lange en hoge pass. Haskaj rent richting de bal. Munn bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 35%, Achmids Soul 65%.
MKS 2009 - Achmids Soul 6:0

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Munn stond buitenspel. Żelasko komt het veld opgelopen. Orzeł komt het veld opgelopen. Chinţoiu neemt vlug de vrije trap. Pişcot rent richting de bal. Pişcot geeft een hoge lob. Vandenhout springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 7:0

52e minuut.
Ognjenović verovert de bal door een tackle van achteren. Ognjenović met een sublieme pass. Ho is nu in balbezit. Ho geeft een lange en hoge pass. Haskaj springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 7:1

57e minuut.
Dest geeft een hoge lob. Schofield geeft een lange en hoge pass. Haskaj rent richting de bal. Haskaj draait met de bal, schiet en ... Orzeł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 7:2

64e minuut.
Pişcot probeert naar een medespeler te passen. Vandenhout bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout schiet op doel. Fernández de Villegas probeert de bal aan de voet te houden. Kemp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Pişcot passt de bal in één keer door. Lane is nu in balbezit. Vandenhout verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenhout draait met de bal, schiet en ... Fernández de Villegas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pişcot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mrdak kopt de bal weg. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żelasko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 8:2

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Feldhofer komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Żelasko maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pişcot kopt de bal weg. Fernández de Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhout verovert de bal door een tackle van achteren. Vandenhout schiet op doel. Kemp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vandenhout is nu in balbezit. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap. Kemp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Brătescu is nu in balbezit. Brătescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 9:2

76e minuut.
Lane rent richting de bal. Vandenhout verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schofield. Schofield krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Fernández de Villegas probeert de bal aan de voet te houden. Żelasko rent richting de bal. Żelasko geeft een lange en hoge pass. Brătescu rent richting de bal. Brătescu haalt uit met een fantastische trap. Kemp bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Ho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pişcot met een sublieme pass. Vandenhout is nu in balbezit. Vandenhout haalt uit met een fantastische trap. Kemp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS 2009 - Achmids Soul 10:2

80e minuut.
Morawski komt het veld opgelopen. Kresa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS 2009 37%, Achmids Soul 63%.
MKS 2009 - Achmids Soul 10:2