Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Alverca Futebol Clube Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 4422
Alverca Futebol Clube Děti z Modré vsi
nouze Tactiek koťátko-8
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
34.4 gemiddelde waardering 58.6
matig Schieten formidabel
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


1e minuut.
von Prag onderschept slim de pass. von Prag probeert naar een medespeler te passen. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:1

3e minuut.
Dudáček heeft problemen om de bal te vangen. Nelson is nu in balbezit. Nelson geeft een lange en hoge pass. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:2

4e minuut.
Ringo geeft een hoge lob. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Nelson rent richting de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ... Balcar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Nelson rent richting de bal. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nelson de bal. Nelson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Veronesi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ciubotariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nelson is nu in balbezit. Nelson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Əşrəfov is nu in balbezit. Əşrəfov met een sublieme pass. Lisjak rent richting de bal. Lisjak schiet op doel. Balcar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:3

14e minuut.
Əşrəfov met een sublieme pass. Ringo is nu in balbezit. Ringo passt de bal met de wreef. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lisjak kopt de bal weg. Dobroděj heeft problemen om de bal te vangen. von Prag is nu in balbezit. Rosier rent richting de bal. Rosier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:4

19e minuut.
Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson geeft de bal voor. Klungelig pakt Křiček de bal. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier schiet op doel. Balcar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Dudáček is nu in balbezit. Dudáček geeft een lange en hoge pass. Ringo geeft de bal voor. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier haalt uit met een fantastische trap. Balcar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:5

29e minuut.
Klungelig pakt Rosier de bal. von Prag is nu in balbezit. von Prag geeft de bal voor. Nelson is nu in balbezit. Nelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:6

32e minuut.
Rosier rent richting de bal. Rosier speelt de bal door. Lisjak is nu in balbezit. Lisjak schiet op doel. Balcar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:7

34e minuut.
Smolej probeert naar een medespeler te passen. Lisjak speelt de bal door. Daar is Rosier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosier schiet op doel. Balcar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:8

40e minuut.
Smolej kopt de bal weg. Balcar speelt de bal door. Əşrəfov kopt de bal weg. Rosier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosier haalt uit met een fantastische trap. Balcar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Nelson bereikt de bal nog maar net als eerste. Nelson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:9

43e minuut.
Hanysek passt de bal in één keer door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Daar is Nelson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nelson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Balcar bokst de bal weg.

45e minuut.
Əşrəfov speelt de bal door. Daar is Dobroděj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Prag met een sublieme pass. Lisjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisjak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 76%, Děti z Modré vsi 24%.
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:10

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Rosier stond buitenspel. Pružina komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Louis bereikt de bal nog maar net als eerste. Louis geeft een hoge lob. Pružina rent richting de bal. Pružina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:11

62e minuut.
Smolej probeert naar een medespeler te passen. Əşrəfov probeert naar een medespeler te passen. von Prag rent richting de bal. von Prag geeft de bal voor. Nelson maakt een snoekduik en kopt de bal. Balcar bokst de bal weg.

67e minuut.
Smolej is nu in balbezit. Smolej geeft een lange en hoge pass. Veronesi is nu in balbezit. Pružina verovert de bal door een tackle van achteren. Pružina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Křiček trapt de bal weg. Klungelig pakt Hanysek de bal. Əşrəfov speelt de bal door. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:12

73e minuut.
Hanysek met een sublieme pass. Buitenspel voor Závada. Goede buitenspelval van de verdediging. Əşrəfov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pružina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina draait met de bal, schiet en ... Balcar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Pružina haalt uit met een fantastische trap. Křiček probeert de bal aan de voet te houden. Dobroděj bereikt de bal nog maar net als eerste. Pružina onderschept slim de pass. Pružina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Tremolada geeft een hoge lob. Ciubotariu kopt de bal weg. Nelson is nu in balbezit. Nelson schiet op doel. Balcar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:13

80e minuut.
Pružina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt von Prag de bal. von Prag geeft de bal voor. Nelson krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:14

90e minuut.
Inworp. von Prag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pružina rent richting de bal. Pružina schiet op doel. Balcar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alverca Futebol Clube 72%, Děti z Modré vsi 28%.
Alverca Futebol Clube - Děti z Modré vsi 0:15