Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Baltic Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14775
Dąbie `07 Szczecin FC Massilia
325 Tactiek minot4411*
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.1 gemiddelde waardering 50.3
formidable Schieten adequate
excellent Passen solid
good Verdedigen good


10e minuut.
Zuffi geeft een lange en hoge pass. Myers is nu in balbezit. Myers passt de bal zonder na te denken. Kostka is nu in balbezit. Kostka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pleimelding met een sublieme pass. bin Jusoh probeert naar een medespeler te passen. Pleimelding met een sublieme pass. Hutabarat is nu in balbezit. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert passt de bal met de wreef. bin Jusoh rent richting de bal. Hutabarat verovert de bal door een tackle van achteren. Hutabarat schiet op doel. Goranov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Myers verovert de bal door een tackle van achteren. Myers geeft de bal voor. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... Goranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert passt de bal in één keer door. Pleimelding rent richting de bal. Pleimelding geeft de bal voor. Hutabarat krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Hutabarat de bal. Hutabarat geeft de bal voor. Khater is nu in balbezit. Khater draait met de bal, schiet en ... Goranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Massilia 1:0

30e minuut.
Bankert is nu in balbezit. Ardan verovert de bal door een tackle van achteren. Pleimelding met een sublieme pass. Ardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Słoma trapt de bal weg van het doel. Bankert is nu in balbezit. Bankert passt de bal met de wreef. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Pleimelding probeert naar een medespeler te passen. Khater is nu in balbezit. Taarmees probeert naar een medespeler te passen. Khater is nu in balbezit. Khater schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Pleimelding met de inworp. Bankert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankert passt de bal met de wreef. Kostka rent richting de bal. Kostka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Massilia 2:0

44e minuut.
Myers geeft de bal voor. Hutabarat kopt de bal weg. Khater rent richting de bal. Khater haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Massilia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 38%, FC Massilia 62%.
Dąbie `07 Szczecin - FC Massilia 3:0

46e minuut.
Pleimelding met de inworp. Bankert probeert naar een medespeler te passen. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Taarmees de bal onder controle te krijgen. Goranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Pleimelding geeft de bal voor. Kostka kopt de bal weg. Khater is nu in balbezit. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Fucile rent richting de bal. Fucile speelt de bal door. Kopciuszko is nu in balbezit. Kopciuszko geeft de bal voor. Ardan maakt een snoekduik en kopt de bal. Słoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Massilia 3:1

56e minuut.
Huguet met de inworp. Zuffi rent richting de bal. Pleimelding verovert de bal door een tackle van achteren. Pleimelding heeft problemen om de bal te vangen. Pleimelding haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kopciuszko passt de bal in één keer door. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat passt de bal in één keer door. Khater bereikt de bal nog maar net als eerste. Khater draait met de bal, schiet en ... Paal! Goranov bokst de bal weg.

65e minuut.
Klungelig pakt Ardan de bal. Janićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janićević passt de bal in één keer door. Hutabarat bereikt de bal nog maar net als eerste. Hutabarat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dijoux heeft problemen om de bal te vangen. Dijoux passt de bal met de wreef. bin Jusoh is nu in balbezit. Hutabarat verovert de bal door een tackle van achteren. Hutabarat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat schiet op doel. Goranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hutabarat rent richting de bal. Hutabarat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąbie `07 Szczecin - FC Massilia 4:1

71e minuut.
Pleimelding met de inworp. Bankert rent richting de bal. Bankert passt de bal in één keer door. Kostka rent richting de bal. Kostka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Taarmees geeft de bal voor. Bankert is nu in balbezit. Bankert passt de bal in één keer door. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąbie `07 Szczecin 34%, FC Massilia 66%.
Dąbie `07 Szczecin - FC Massilia 4:1