Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:16
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Diósjenői St. Hubertus
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 7321
Patying FC Boghossian Team
zúzóz Tactiek lakóvá tevő :D
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
16 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
50.8 gemiddelde waardering 34.1
solide Schieten goed
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen matig


12e minuut.
Haburay is nu in balbezit. Jordi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haburay. Haburay krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Dloubalík passt de bal zonder na te denken. Haburay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kambler. Kambler krijgt een gele kaart. Haburay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jánosy met een snel genomen vrije trap. Hamar springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Daar is Pavičić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulwiec rent richting de bal. Pavičić verovert de bal door een tackle van achteren. Pavičić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dloubalík met een snelle inworp. Lipcsei met een sublieme pass. Dloubalík rent richting de bal. Dloubalík geeft een lange en hoge pass. Pavičić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zolfanelli trapt de bal weg. Jordi kopt de bal weg. Kulwiec is nu in balbezit. Pavičić verovert de bal door een tackle van achteren. Pavičić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Vairavan is nu in balbezit. Vairavan speelt de bal door. Pavičić rent richting de bal. Pavičić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 19%, Boghossian Team 81%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Patying FC - Boghossian Team 0:0

57e minuut.
Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Vairavan verovert de bal door een tackle van achteren. Vairavan passt de bal in één keer door. Pavičić is nu in balbezit. Pavičić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Jánosy passt de bal zonder na te denken. Vairavan geeft de bal voor. Pavičić is nu in balbezit. Pavičić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vairavan probeert naar een medespeler te passen. Pavičić rent richting de bal. Hamar rent richting de bal. Hamar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patying FC - Boghossian Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patying FC 24%, Boghossian Team 76%.
Patying FC - Boghossian Team 1:0