Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LA ILAHE ILLALLAH ! Viva Jujuy!
sağ ileri orta Tactiek 6-1-3 naftero
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 11
75 gemiddelde waardering 73.2
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


13e minuut.
Dundáček geeft een hoge lob. Inworp. Ortiz met een snelle inworp. Mrozik geeft een hoge lob. Thys springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Arakelián geeft een lange en hoge pass. Dundáček verovert de bal door een tackle van achteren. Thys bereikt de bal nog maar net als eerste. Thys draait met de bal, schiet en ... Barczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - Viva Jujuy! 1:0

18e minuut.
Dundáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundáček geeft de bal voor. Özenek met een sublieme pass. Reis rent richting de bal. Reis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Mrozik probeert naar een medespeler te passen. Stielike rent richting de bal. Stielike haalt uit met een fantastische trap. Mengardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Dolha geeft een hoge lob. Reis kopt de bal weg. Stielike rent richting de bal. Stielike draait met de bal, schiet en ... Mengardo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Merson geeft de bal voor. Ditgens kopt de bal weg. Daar is Madoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stielike is nu in balbezit. Stielike draait met de bal, schiet en ... Mengardo bokst de bal weg.

42e minuut.
Penano is nu in balbezit. Korsvik is nu in balbezit. Korsvik passt de bal zonder na te denken. Penano rent richting de bal. Penano draait met de bal, schiet en ... Barczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Eftimescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Thys krijgt zijn hoofd ertegen. Barczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - Viva Jujuy! 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA ILAHE ILLALLAH ! 42%, Viva Jujuy! 58%.
LA ILAHE ILLALLAH ! - Viva Jujuy! 2:0

56e minuut.
Merson met een sublieme pass. Abacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Özenek zijn tegenspeler op de grond. Özenek krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Dundáček passt de bal zonder na te denken. Stielike bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Madoń ... Strafschop! Madoń is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Stielike is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stielike legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LA ILAHE ILLALLAH ! - Viva Jujuy! 2:1

69e minuut.
Lima zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abacı rent richting de bal. Özenek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stielike verovert de bal door een tackle van achteren. Stielike schiet op doel. Mengardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lidén komt het veld opgelopen. Kramarauskas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Reis heeft problemen om de bal te vangen. Mrozik begaat een overtreding. Reis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abacı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lidén kopt de bal weg. Reis rent richting de bal. Stielike is nu in balbezit. Stielike schiet op doel. Mengardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LA ILAHE ILLALLAH ! 52%, Viva Jujuy! 48%.
LA ILAHE ILLALLAH ! - Viva Jujuy! 2:1