Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Prasečák
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8573
JZD Horní Lhota 1. FC Ayssan
343 Tactiek Ayssan ATT 352
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
40 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
68.2 gemiddelde waardering 40.2
outstanding Schieten good
formidable Passen weak
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Matocha geeft een lange en hoge pass. Vydra heeft problemen om de bal te vangen. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tostowski passt de bal in één keer door. Orihuela is nu in balbezit. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 1:0

20e minuut.
Matocha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Peteghem komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Mardoša speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo speelt de bal door. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kopiník probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo passt de bal zonder na te denken. Orihuela is nu in balbezit. Orihuela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kopiník geeft een hoge lob. Galindo kopt de bal weg. Daar is Vydra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tostowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kopiník neemt de hoekschop. Orihuela is nu in balbezit. Orihuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 2:0

42e minuut.
Pyzioł rent richting de bal. Pyzioł passt de bal zonder na te denken. Kopiník rent richting de bal. Kopiník geeft een lange en hoge pass. Orihuela maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo geeft een hoge lob. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela schiet op doel. Caliciuri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 27%, 1. FC Ayssan 73%.
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 3:0

47e minuut.
Kopiník geeft de bal voor. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo rent richting de bal. Orihuela is nu in balbezit. Orihuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Pyzioł is nu in balbezit. Pyzioł passt de bal in één keer door. Kopiník is nu in balbezit. Kopiník geeft de bal voor. Orihuela springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Pyzioł met een sublieme pass. Fredborg is nu in balbezit. Fredborg speelt de bal door. Galindo is nu in balbezit. Galindo draait met de bal, schiet en ... Caliciuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 4:0

55e minuut.
Kopiník geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stékal de bal. Orihuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Orihuela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 5:0

57e minuut.
Orihuela kopt de bal weg. Fredborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredborg geeft een lange en hoge pass. Orihuela springt en kopt de bal. Caliciuri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lemberský probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 6:0

60e minuut.
Fredborg geeft een hoge lob. Orihuela heeft problemen om de bal te vangen. Lemberský onderschept slim de pass. Kopiník geeft de bal voor. Orihuela maakt een snoekduik en kopt de bal. Caliciuri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tostowski rent richting de bal. Tostowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Caliciuri met een harde bal richting middenveld. Pelikán is nu in balbezit. Pelikán met een sublieme pass. Ferlita is nu in balbezit. Ferlita haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Orihuela rent richting de bal. Pyzioł probeert naar een medespeler te passen. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap. Caliciuri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 7:0

64e minuut.
Fredborg probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stékal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orihuela rent richting de bal. Orihuela haalt uit met een fantastische trap. Caliciuri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 8:0

66e minuut.
Galindo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Botero komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Stékal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopiník is nu in balbezit. Kopiník geeft een lange en hoge pass. Orihuela springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tostowski is nu in balbezit. Tostowski passt de bal met de wreef. Pyzioł speelt de bal door. Orihuela is nu in balbezit. Orihuela draait met de bal, schiet en ... Caliciuri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Botero is nu in balbezit. Botero schiet op doel. Caliciuri bokst de bal weg. Tostowski rent richting de bal. Tostowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caliciuri bokst de bal weg. Orihuela is nu in balbezit. Orihuela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 9:0

79e minuut.
Lemberský geeft een lange en hoge pass. Pyzioł kopt de bal weg. Vydra heeft problemen om de bal te vangen. Botero bereikt de bal nog maar net als eerste. Botero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Mardoša rent richting de bal. Pyzioł verovert de bal door een tackle van achteren. Pyzioł passt de bal zonder na te denken. Orihuela is nu in balbezit. Orihuela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fredborg geeft een hoge lob. Lemberský kopt de bal weg. Van Peteghem probeert naar een medespeler te passen. Botero rent richting de bal. Botero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Orihuela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopiník de bal. Kopiník speelt de bal door. Botero is nu in balbezit. Botero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Van Peteghem probeert naar een medespeler te passen. Tostowski is nu in balbezit. Tostowski passt de bal in één keer door. Orihuela is nu in balbezit. Orihuela haalt uit met een fantastische trap. Caliciuri bokst de bal weg.

90e minuut.
Pyzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyzioł geeft de bal voor. Mardoša is nu in balbezit. Pyzioł onderschept slim de pass. Pyzioł schiet op doel. Caliciuri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JZD Horní Lhota 18%, 1. FC Ayssan 82%.
JZD Horní Lhota - 1. FC Ayssan 9:0