Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Gwiazda Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4099
FC Gwiazda Tickle Tackle
sss.. Tactiek def
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 44.8
excellent Schieten adequate
average Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Acaiaba is nu in balbezit. Acaiaba geeft de bal voor. Ługowicz rent richting de bal. Poskrobko onderschept slim de pass. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Tickle Tackle 1:0

13e minuut.
Grzybek rent richting de bal. Van de Sompel verovert de bal door een tackle van achteren. Dolić rent richting de bal. Dolić geeft een hoge lob. Poskrobko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Grzybek met een sublieme pass. Gobbi is nu in balbezit. Van de Sompel rent richting de bal. Van de Sompel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De Ruyter geeft een lange en hoge pass. Van de Sompel kopt de bal weg. Dolić met een sublieme pass. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Tickle Tackle 2:0

36e minuut.
Poskrobko rent richting de bal. Van de Sompel rent richting de bal. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Sompel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Sompel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ciepielewski geeft de bal voor. Leniec met een sublieme pass. Acaiaba kopt de bal weg. Poskrobko bereikt de bal nog maar net als eerste. Poskrobko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 34%, Tickle Tackle 66%.
FC Gwiazda - Tickle Tackle 2:0

46e minuut.
Grot komt het veld opgelopen. Kwidziński komt het veld opgelopen. Bajorek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Jacomelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Malave bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanthornhout onderschept slim de pass. Vanthornhout schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Kalynychenko is nu in balbezit. Kalynychenko speelt de bal door. Poskrobko rent richting de bal. Poskrobko draait met de bal, schiet en ... Leniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazda - Tickle Tackle 3:0

73e minuut.
Dolić rent richting de bal. Dolić passt de bal in één keer door. Grzybek verovert de bal door een tackle van achteren. Poskrobko is nu in balbezit. Poskrobko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Louer kopt de bal weg. Klungelig pakt Jacomelli de bal. Acaiaba met een sublieme pass. Dolić is nu in balbezit. Dolić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazda 50%, Tickle Tackle 50%.
FC Gwiazda - Tickle Tackle 3:0