Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE Progresul Cotroceni
BEZ Tactiek 532 nou
54% Balbezit 46%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 66
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 59.1
good Schieten outstanding
very good Passen excellent
average Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Mullen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urtubey rent richting de bal. Urtubey passt de bal zonder na te denken. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Bergli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:1

4e minuut.
Urtubey met een snelle inworp. Fujara speelt de bal door. Klicpera rent richting de bal. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Bergli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:2

7e minuut.
Szkudelski passt de bal in één keer door. Fujara speelt de bal door. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel. Bergli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:3

8e minuut.
Gigot speelt de bal door. Kucenko rent richting de bal. Kucenko passt de bal in één keer door. Klicpera rent richting de bal. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Bergli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kucenko rent richting de bal. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. Bergli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:4

11e minuut.
Kucenko rent richting de bal. Kucenko met een sublieme pass. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Bergli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Šetka heeft problemen om de bal te vangen. Šetka geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gigot zal de hoekschop nemen. Kucenko krijgt zijn hoofd ertegen. Bergli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fujara rent richting de bal. Fujara passt de bal zonder na te denken. Kucenko rent richting de bal. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:5

15e minuut.
Urtubey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Fujara de bal. Fujara probeert naar een medespeler te passen. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:6

16e minuut.
Kucenko rent richting de bal. Fujara met een sublieme pass. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Urtubey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fujara probeert naar een medespeler te passen. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Bergli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:7

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gigot met een snelle inworp. Fujara met een sublieme pass. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Urtubey met een snelle inworp. Fujara probeert naar een medespeler te passen. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera schiet op doel. Bergli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:8

22e minuut.
Gigot met een snelle inworp. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko met een sublieme pass. Klicpera rent richting de bal. Klicpera schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Urtubey met de inworp. Fujara rent richting de bal. Fujara probeert naar een medespeler te passen. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klicpera rent richting de bal. Klicpera schiet op doel. Bergli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:9

26e minuut.
Aldrich passt de bal zonder na te denken. Kucenko heeft problemen om de bal te vangen. Kucenko probeert naar een medespeler te passen. Klicpera rent richting de bal. Klicpera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:10

27e minuut.
Pescariu passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gigot met de inworp. Kucenko rent richting de bal. Kucenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Fujara rent richting de bal. Fujara passt de bal met de wreef. Klicpera rent richting de bal. Klicpera schiet op doel. Bergli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:11

30e minuut.
Inworp. Urtubey met de inworp. Fujara met een sublieme pass. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:12

33e minuut.
Mullen rent richting de bal. Mullen geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urtubey neemt de hoekschop. Kucenko springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pescariu is nu in balbezit. Gigot verovert de bal door een tackle van achteren. Gigot probeert naar een medespeler te passen. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Inworp. Szkudelski met de inworp. Urtubey speelt de bal door. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lämsä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko maakt een afschuwelijke overtreding. Kucenko krijgt een gele kaart. Lämsä raakt geblesseerd tijdens het duel. Pescariu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gigot zal de hoekschop nemen. Kucenko springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Fujara is nu in balbezit. Mullen is nu in balbezit. Klicpera onderschept slim de pass. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Bergli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:13

39e minuut.
Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera met een sublieme pass. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Bergli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

41e minuut.
Urtubey met de inworp. Fujara probeert naar een medespeler te passen. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Bergli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:14

43e minuut.
Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko passt de bal in één keer door. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Bergli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:15

44e minuut.
Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey passt de bal zonder na te denken. Klicpera heeft problemen om de bal te vangen. Klicpera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 91%, Progresul Cotroceni 9%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:16

46e minuut.
Klicpera probeert naar een medespeler te passen. Kucenko rent richting de bal. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:17

47e minuut.
Gigot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko met een sublieme pass. Klicpera heeft problemen om de bal te vangen. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Bergli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Bergli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Šetka kopt de bal weg. Mullen speelt de bal door. Inworp. Urtubey met een snelle inworp. Fujara met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:18

50e minuut.
Walter komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Accollo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walter met een snelle inworp. Kucenko rent richting de bal. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Andrearczyk geeft de bal voor. Kucenko kopt de bal weg. Walter probeert naar een medespeler te passen. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera schiet op doel. Bergli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:19

55e minuut.
Walter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fujara probeert naar een medespeler te passen. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Bergli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:20

57e minuut.
Daar is Fujara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fujara probeert naar een medespeler te passen. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Bergli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kucenko passt de bal met de wreef. Urtubey rent richting de bal. Urtubey met een sublieme pass. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:21

61e minuut.
Fujara met een sublieme pass. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Bergli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klicpera probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Šetka geeft een hoge lob. Walter is nu in balbezit. Walter probeert naar een medespeler te passen. Kucenko heeft problemen om de bal te vangen. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:22

63e minuut.
Urtubey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fujara probeert naar een medespeler te passen. Kucenko heeft problemen om de bal te vangen. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Bergli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:23

65e minuut.
Chávez rent richting de bal. Chávez geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urtubey geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kucenko springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klicpera heeft problemen om de bal te vangen. Klicpera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:24

67e minuut.
Piera rent richting de bal. Urtubey onderschept slim de pass. Urtubey geeft de bal voor. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Bergli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Pescariu geeft een hoge lob. Fujara met een sublieme pass. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:25

69e minuut.
Walter met de inworp. Daar is Kucenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucenko probeert naar een medespeler te passen. Klicpera heeft problemen om de bal te vangen. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera met een sublieme pass. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:26

72e minuut.
Walter met een snelle inworp. Kucenko probeert naar een medespeler te passen. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Bergli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:27

74e minuut.
Mullen geeft een hoge lob. Fujara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fujara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kucenko de bal. Kucenko schiet op doel. Bergli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey probeert naar een medespeler te passen. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:28

78e minuut.
Kucenko speelt de bal door. Fujara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klicpera de bal. Klicpera schiet op doel. Bergli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:29

79e minuut.
Szkudelski speelt de bal door. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Walter speelt de bal door. Klicpera heeft problemen om de bal te vangen. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Bergli met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walter met de inworp. Fujara rent richting de bal. Fujara passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Inworp. Urtubey met een snelle inworp. Fujara probeert naar een medespeler te passen. Klicpera rent richting de bal. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Bergli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Bergli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kucenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:30

86e minuut.
Mullen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mullen geeft een hoge lob. Piera probeert de bal met de borst te controleren. Urtubey rent richting de bal. Urtubey passt de bal in één keer door. Bergli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Fujara is nu in balbezit. Fujara speelt de bal door. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera schiet op doel. Bergli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:31

90e minuut.
Klicpera rent richting de bal. Klicpera speelt de bal door. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Bergli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kucenko rent richting de bal. Kucenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:32

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 90%, Progresul Cotroceni 10%.
POGOŃ SZCZECIN DĄBIE - Progresul Cotroceni 0:32