Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: AC Mościska Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6636
AC Mościska Białe Zagłębie
Nowa Testowa Tactiek stand
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 51.8
good Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen very good


5e minuut.
Alancewicz passt de bal met de wreef. Prazeres rent richting de bal. Prazeres met een sublieme pass. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kambur met een sublieme pass. Bechuano rent richting de bal. Camus rent richting de bal. Camus schiet op doel. Kiciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Białe Zagłębie 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Prazeres de bal. Prazeres probeert naar een medespeler te passen. Crîjanovschi probeert naar een medespeler te passen. Lang is nu in balbezit. Lang haalt uit met een fantastische trap. Lach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano draait met de bal, schiet en ... Kiciak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Białe Zagłębie 2:0

15e minuut.
Frade geeft de bal voor. Ogăraru kopt de bal weg. Bechuano bereikt de bal nog maar net als eerste. Camus is nu in balbezit. Camus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Portinaro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šutalo komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Kambur passt de bal in één keer door. Ogăraru rent richting de bal. Ogăraru passt de bal met de wreef. Lang rent richting de bal. Lang schiet op doel. Lach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Kambur verovert de bal door een tackle van achteren. Kambur passt de bal in één keer door. Camus kan de bal niet met de borst controleren. Camus draait met de bal, schiet en ... Kiciak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Białe Zagłębie 3:0

43e minuut.
Prazeres geeft een lange en hoge pass. Šutalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Šutalo geeft een hoge lob. Elias is nu in balbezit. Elias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 54%, Białe Zagłębie 46%.
AC Mościska - Białe Zagłębie 3:0

49e minuut.
Aranha bereikt de bal nog maar net als eerste. Aranha geeft een lange en hoge pass. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Białe Zagłębie 4:0

61e minuut.
Inworp. Adışen komt het veld opgelopen. Kazimierczak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bechuano controleert de bal met de borst. Adamek is nu in balbezit. Bechuano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bechuano moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bechuano schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Inworp. Lebas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Daar is Kazimierczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak onderschept slim de pass. Kazimierczak schiet op doel. Kiciak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Mościska - Białe Zagłębie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Mościska 46%, Białe Zagłębie 54%.
AC Mościska - Białe Zagłębie 5:0