Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aluminion Dzierzgówek Warnowo
W.I.N 3 Tactiek ok
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.9 gemiddelde waardering 58.5
very good Schieten formidable
adequate Passen solid
very good Verdedigen formidable


7e minuut.
Napalony verovert de bal door een tackle van achteren. Napalony passt de bal in één keer door. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek geeft een hoge lob. Việt Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Câţanu niet meer kan verder spelen. Ney komt het veld opgelopen. Crochet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Việt Dũng springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dadej bereikt de bal nog maar net als eerste. Voggenberger rent richting de bal. Dadej rent richting de bal. Dadej schiet op doel. Stich probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Warnowo 1:0

12e minuut.
Moise met een sublieme pass. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Stich is nu in balbezit. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger draait met de bal, schiet en ... Lipnicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Aarna rent richting de bal. Aarna passt de bal met de wreef. Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek geeft een hoge lob. Việt Dũng springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aluminion Dzierzgówek - Warnowo 1:1

22e minuut.
Wyrobek geeft de bal voor. Việt Dũng is nu in balbezit. Vymastil maakt een afschuwelijke overtreding. Vymastil krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Jaross met een sublieme pass. Vorobjov speelt de bal door. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet geeft een hoge lob. Việt Dũng krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zamieniecki passt de bal zonder na te denken. Voggenberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarna rent richting de bal. Voggenberger onderschept slim de pass. Voggenberger haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Lipnicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Piecha verovert de bal door een tackle van achteren. Piecha met een sublieme pass. Best met een sublieme pass. Việt Dũng is nu in balbezit. Việt Dũng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Best is nu in balbezit. Jaross begaat een overtreding. Best is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Best zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet geeft de bal voor. Việt Dũng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Warnowo 1:2

41e minuut.
Best onderschept slim de pass. Best speelt de bal door. Šimeček geeft een hoge lob. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 56%, Warnowo 44%.
Aluminion Dzierzgówek - Warnowo 1:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crochet met een snelle inworp. Napalony is nu in balbezit. Napalony geeft een lange en hoge pass. Việt Dũng maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Crochet passt de bal zonder na te denken. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best geeft een lange en hoge pass. Việt Dũng rent richting de bal. Việt Dũng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Warnowo 1:3

54e minuut.
Napalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Napalony passt de bal met de wreef. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek geeft een hoge lob. Việt Dũng krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Warnowo 1:4

59e minuut.
Việt Dũng passt de bal zonder na te denken. Crochet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crochet probeert naar een medespeler te passen. Napalony rent richting de bal. Napalony geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Việt Dũng is nu in balbezit. Việt Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Warnowo 1:5

70e minuut.
Šimeček onderschept slim de pass. Šimeček speelt de bal door. Crochet is nu in balbezit. Crochet draait met de bal, schiet en ... Ney maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

74e minuut.
Inworp. Okoniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Napalony probeert naar een medespeler te passen. Wyrobek is nu in balbezit. Wyrobek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Crochet geeft een lange en hoge pass. Vymastil rent richting de bal. Việt Dũng onderschept slim de pass. Việt Dũng haalt uit met een fantastische trap. Ney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aluminion Dzierzgówek - Warnowo 1:6

80e minuut.
Klungelig pakt Okoniewski de bal. Việt Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoniewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Okoniewski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyrobek met een snelle inworp. Napalony geeft een lange en hoge pass. Việt Dũng springt en kopt de bal. Ney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aluminion Dzierzgówek 66%, Warnowo 34%.
Aluminion Dzierzgówek - Warnowo 1:6