Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 09:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Īrān U21 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2258
Īrān U21 Singapore U21
Arrivederci Tactiek 1A
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36 gemiddelde waardering 33.5
average Schieten poor
average Passen average
average Verdedigen average


2e minuut.
Bandhi heeft problemen om de bal te vangen. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandhi is nu in balbezit. Bandhi geeft de bal voor. Dewani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Mok kan de bal niet met de borst controleren. Dhif is nu in balbezit. Dhif passt de bal in één keer door. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bandhi rent richting de bal. Rouzijak verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nan. Rouzijak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rouzijak kan niet meer verder spelen. Akhlaqi komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Siamiadi passt de bal in één keer door. Dhif bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhif passt de bal in één keer door. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Jait de bal. Jait geeft de bal voor. Klungelig pakt Chop de bal. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gim rent richting de bal. Mkadmi is nu in balbezit. Gim rent richting de bal. Mkadmi onderschept slim de pass. Mkadmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 55%, Singapore U21 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Īrān U21 - Singapore U21 0:0

52e minuut.
El-Akil geeft de bal voor. Gim kopt de bal weg. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap. Gim probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
El-Akil rent richting de bal. El-Akil passt de bal zonder na te denken. Chouchane probeert de bal aan de voet te houden. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ashrafy komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Nan onderschept slim de pass. Nan speelt de bal door. Talavi met een sublieme pass. Jait bereikt de bal nog maar net als eerste. Jait schiet op doel. Nandan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Nan passt de bal in één keer door. Ashrafy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ashrafy probeert naar een medespeler te passen. Chouchane rent richting de bal. Chouchane schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Siamiadi passt de bal zonder na te denken. Talavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Talavi passt de bal in één keer door. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Īrān U21 37%, Singapore U21 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Īrān U21 - Singapore U21 0:0