Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 18:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Bolivia Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 13095
Bolivia Chile
Bolivia 5 Tactiek Talcahuano 1
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 6
70.9 gemiddelde waardering 77.4
uitstekend Schieten briljant
formidabel Passen wonderbaarlijk
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Bastías kopt de bal weg. Robledo is nu in balbezit. Met opzet legt Huenchulaf zijn tegenspeler op de grond. Huenchulaf krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Robledo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merlo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gayoso kopt de bal weg. Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla passt de bal in één keer door. Barra geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pailamilla speelt de bal door. Barra rent richting de bal. Barra passt de bal in één keer door. Daar is Bastías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastías haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Adasme geeft een hoge lob. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra passt de bal zonder na te denken. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gismondi met een sublieme pass. Bonilla is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pailamilla. Pailamilla krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Castaño speelt de bal door. Barra is nu in balbezit. Barra met een sublieme pass. Bastías is nu in balbezit. Bastías schiet op doel. Gisbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

33e minuut.
Barra passt de bal in één keer door. Adasme is nu in balbezit. Adasme geeft de bal voor. Huenchulaf springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia - Chile 0:1

35e minuut.
Centellas geeft de bal voor. Kolher bereikt de bal nog maar net als eerste. Adasme tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kolher raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

37e minuut.
Adasme probeert naar een medespeler te passen. Castaño probeert naar een medespeler te passen. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra geeft een lange en hoge pass. Bastías krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Quinteros met een snelle inworp. Pailamilla rent richting de bal. Pailamilla passt de bal in één keer door. Daar is Quinteros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quinteros geeft een hoge lob. Gisbert bokst de bal weg. Bastías bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia - Chile 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia 70%, Chile 30%.
Bolivia - Chile 0:2

46e minuut.
Montalvan komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Gismondi onderschept slim de pass. Ojopi controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lucero neemt vlug de vrije trap. Bastías is nu in balbezit. Bastías schiet op doel. Gisbert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castell komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Bastías heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montalvan. Bastías raakt geblesseerd tijdens het duel. Pailamilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barra bereikt de bal nog maar net als eerste. Barra geeft de bal voor. Bastías krijgt zijn hoofd ertegen. Gisbert probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Barrancos komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Barra is nu in balbezit. Castell verovert de bal door een tackle van achteren. Castell met een sublieme pass. Ojopi is nu in balbezit. Ojopi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Pailamilla is nu in balbezit. Pailamilla passt de bal zonder na te denken. Quinteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchulaf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Castaño passt de bal in één keer door. Pailamilla rent richting de bal. Castell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castell krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia 62%, Chile 38%.
Bolivia - Chile 0:2