Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Teatro de los Sueños
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7075
De Futbol A.C Catenaccio F.C.
ojala funcione Tactiek AnormalHormonada
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 14
40 gemiddelde waardering 54.5
average Schieten excellent
adequate Passen solid
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk passt de bal met de wreef. Ikonić rent richting de bal. Ikonić haalt uit met een fantastische trap. Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Benita heeft problemen om de bal te vangen. Ikonić is nu in balbezit. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Catenaccio F.C. 0:1

4e minuut.
Busico geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyrhilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ławreszuk is nu in balbezit. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ikonić is nu in balbezit. Ikonić geeft een hoge lob. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Catenaccio F.C. 0:2

13e minuut.
Molak speelt de bal door. Mezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel. Becerra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doganieri heeft problemen om de bal te vangen. Ikonić is nu in balbezit. Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Leme heeft problemen om de bal te vangen. Leme geeft de bal voor. Sukatmaz kopt de bal weg. Vascu is nu in balbezit. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Piallole heeft problemen om de bal te vangen. Ławreszuk onderschept slim de pass. Ławreszuk passt de bal zonder na te denken. Ikonić rent richting de bal. Ikonić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Leme probeert de bal met de borst te controleren. Leme geeft een hoge lob. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Catenaccio F.C. 0:3

36e minuut.
Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Ławreszuk rent richting de bal. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel. Becerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Catenaccio F.C. 0:4

39e minuut.
Leme met een sublieme pass. Sukatmaz is nu in balbezit. Sukatmaz speelt de bal door. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Becerra bokst de bal weg.

40e minuut.
Klungelig pakt Busico de bal. Piallole bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić begaat een overtreding. Ikonić krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre passt de bal met de wreef. Sukatmaz met een sublieme pass. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Catenaccio F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Futbol A.C 84%, Catenaccio F.C. 16%.
De Futbol A.C - Catenaccio F.C. 0:5

49e minuut.
Prado is nu in balbezit. Molak onderschept slim de pass. Molak geeft een lange en hoge pass. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Nyrhilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bjørndal rent richting de bal. Molak verovert de bal door een tackle van achteren. Molak geeft een hoge lob. Ikonić kopt de bal weg. De bal raakt de paal. Becerra bokst de bal weg.

57e minuut.
Nyrhilä is nu in balbezit. Nyrhilä geeft de bal voor. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
De Futbol A.C - Catenaccio F.C. 0:6

68e minuut.
Benita kopt de bal weg. Nyrhilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyrhilä speelt de bal door. Ławreszuk rent richting de bal. Ławreszuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Graber bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk verovert de bal door een tackle van achteren. Ławreszuk passt de bal zonder na te denken. Vascu is nu in balbezit. Vascu schiet op doel. Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Bjørndal probeert de bal met de borst te controleren. Molak geeft een hoge lob. Nyrhilä kopt de bal weg. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić draait met de bal, schiet en ... Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nyrhilä met de inworp. Ławreszuk is nu in balbezit. Ławreszuk geeft een lange en hoge pass. Vascu rent richting de bal. Vascu schiet op doel. Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Busico geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nyrhilä zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ławreszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławreszuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: De Futbol A.C 84%, Catenaccio F.C. 16%.
De Futbol A.C - Catenaccio F.C. 0:6