Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Paolo Mantovani
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4356
Olympique Spotorno FC Palma Soriano
Mihajlovic Tactiek 3ra31231
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
61.3 gemiddelde waardering 52.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
solide Verdedigen formidabel


16e minuut.
Philips onderschept slim de pass. Philips geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nys zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ballack geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Susano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vezbergas. Susano raakt geblesseerd tijdens het duel. Nys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spathakis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ballack passt de bal zonder na te denken. Nys geeft een hoge lob. Spathakis rent richting de bal. Spathakis haalt uit met een fantastische trap. Cominges werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Cominges trapt de bal weg. Ballack kopt de bal weg. Nys rent richting de bal. Nys geeft een lange en hoge pass. Cominges bokst de bal weg.

35e minuut.
Klungelig pakt Sene-Absa de bal. Vigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa begaat een overtreding. Sene-Absa krijgt een gele kaart. Vigne is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Philips zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Clotten rent richting de bal. Clotten schiet op doel. Paakuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ballack is nu in balbezit. Tadiotto onderschept slim de pass. Tadiotto met een sublieme pass. Bebedelis is nu in balbezit. Bebedelis schiet op doel. Paakuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spotorno 42%, FC Palma Soriano 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Spotorno - FC Palma Soriano 0:0

48e minuut.
Inworp. de la Cruz met een snelle inworp. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa geeft een hoge lob. Daar is Siaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cominges verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa geeft de bal voor. Philips onderschept slim de pass. Spathakis is nu in balbezit. Spathakis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - FC Palma Soriano 1:0

53e minuut.
Spathakis rent richting de bal. Philips is nu in balbezit. Philips geeft een hoge lob. Spathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spathakis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Nys bereikt de bal nog maar net als eerste. Nys speelt de bal door. Spathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Spathakis draait met de bal, schiet en ... Cominges werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Spotorno - FC Palma Soriano 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Spotorno 38%, FC Palma Soriano 62%.
Olympique Spotorno - FC Palma Soriano 2:0