Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Corvinul HD Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 615
Corvinul HD FC Adonis
Attack Tactiek Attack
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten very good
average Passen adequate
average Verdedigen very good


1e minuut.
Ter Petrosyan is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Langr neemt de hoekschop. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Langr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilie maakt een afschuwelijke overtreding. Langr is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ter Petrosyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Hoddle de bal onder controle te krijgen. Bălănescu probeert naar een medespeler te passen. Bourreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hoàng Quyết kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Tătaru met een snelle inworp. Hoddle rent richting de bal. Bourreau onderschept slim de pass. Bourreau geeft een lange en hoge pass. Anh Tài springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - FC Adonis 0:1

31e minuut.
Bălănescu heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu speelt de bal door. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - FC Adonis 0:2

35e minuut.
Daar is Văduva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bătrânu is nu in balbezit. Bătrânu passt de bal met de wreef. Bourreau rent richting de bal. Bourreau draait met de bal, schiet en ... Hoàng Quyết verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Bătrânu met een sublieme pass. Anh Tài is nu in balbezit. Klungelig pakt Anh Tài de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - FC Adonis 0:3

45e minuut.
Bourreau verovert de bal door een tackle van achteren. Bourreau met een sublieme pass. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - FC Adonis 0:4

45e minuut.
Piñero komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 83%, FC Adonis 17%.
Corvinul HD - FC Adonis 0:4

46e minuut.
Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătaru onderschept slim de pass. Bătrânu geeft de bal voor. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Staub met een sublieme pass. Bătrânu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bătrânu geeft de bal voor. Anh Tài springt en kopt de bal. Piñero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - FC Adonis 0:5

54e minuut.
Payer geeft de bal voor. Bătrânu met een sublieme pass. Klungelig pakt Anh Tài de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tătaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bourreau rent richting de bal. Bourreau draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Payer met een snelle inworp. Daar is Bould, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bould geeft een hoge lob. Bălănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălănescu geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - FC Adonis 0:6

66e minuut.
Balašević geeft een lange en hoge pass. Crăciun kopt de bal weg. Bould is nu in balbezit. Bould passt de bal zonder na te denken. Bourreau is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Tătaru heeft problemen om de bal te vangen. Bălănescu is nu in balbezit. Bourreau is nu in balbezit. Bălănescu rent richting de bal. Bălănescu haalt uit met een fantastische trap. Piñero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bould neemt de hoekschop. Bourreau rent richting de bal. Bourreau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - FC Adonis 0:7

76e minuut.
Bălănescu onderschept slim de pass. Bălănescu met een sublieme pass. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap. Piñero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corvinul HD - FC Adonis 0:8

79e minuut.
Hoddle rent richting de bal. Bătrânu onderschept slim de pass. Bătrânu probeert naar een medespeler te passen. Bourreau is nu in balbezit. Bourreau haalt uit met een fantastische trap. Piñero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Bould speelt de bal door. Bălănescu is nu in balbezit. Bălănescu speelt de bal door. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corvinul HD 81%, FC Adonis 19%.
Corvinul HD - FC Adonis 0:8