Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Slovensko U21 Magyarország U21
dma+ Tactiek A7J
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 56.8
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Magenheim is nu in balbezit. Bacigal onderschept slim de pass. Bacigal probeert naar een medespeler te passen. Jenčo rent richting de bal. Jenčo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bacigal met een sublieme pass. Brunovský heeft problemen om de bal te vangen. Arató tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brunovský moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Brunovský kan niet meer verder spelen. Sekel komt het veld opgelopen. Bacigal met een snel genomen vrije trap. Jenčo springt en kopt de bal. Burcsa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Arató is nu in balbezit. Arató geeft een lange en hoge pass. Magenheim kopt de bal weg. Raffay is nu in balbezit. Raffay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Buzsáky probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tereščák rent richting de bal. Tereščák met een sublieme pass. Gajdošík geeft een hoge lob. Klaudíny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Sekel met een snelle inworp. Arató probeert naar een medespeler te passen. Tereščák is nu in balbezit. Tereščák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Klaudíny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurkovits bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Klaudíny zijn tegenspeler op de grond. Klaudíny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 49%, Magyarország U21 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko U21 - Magyarország U21 0:0

46e minuut.
Ignácz komt het veld opgelopen. Gulácsy komt het veld opgelopen. Ipach komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Buzsáky passt de bal zonder na te denken. Ignácz rent richting de bal. Ignácz passt de bal in één keer door. Buzsáky geeft een lange en hoge pass. Ipach krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Škvir komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Raffay met een sublieme pass. Ignácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignácz passt de bal met de wreef. Raffay is nu in balbezit. Raffay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ološtiak rent richting de bal. Ipach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ološtiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Minarik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Arató met een snelle inworp. Buzsáky rent richting de bal. Buzsáky probeert naar een medespeler te passen. Ipach bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipach schiet op doel. Malinák bokst de bal weg.

88e minuut.
Bacigal is nu in balbezit. Bacigal passt de bal in één keer door. Tereščák is nu in balbezit. Tereščák geeft de bal voor. Škvir maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slovensko U21 56%, Magyarország U21 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Slovensko U21 - Magyarország U21 0:0