Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: TIGROVI Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3537
TIGROVI Gortanovci
3232-2023 Tactiek Kada fali att
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
69.9 gemiddelde waardering 51.6
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Ostheguy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostheguy geeft een lange en hoge pass. Guerrero kopt de bal weg. Froli heeft problemen om de bal te vangen. Froli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Bužimkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bužimkić passt de bal zonder na te denken. Vannay bereikt de bal nog maar net als eerste. Vannay geeft een lange en hoge pass. Czerkawski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bužimkić passt de bal in één keer door. Lalić is nu in balbezit. Guerrero begaat een overtreding. Guerrero krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Froli rent richting de bal. Lalić onderschept slim de pass. Lalić passt de bal zonder na te denken. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szegletes bokst de bal weg.

13e minuut.
Murat passt de bal met de wreef. Oršolić speelt de bal door. Klungelig pakt Froli de bal. Froli geeft een lange en hoge pass. Murat springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Košutić is nu in balbezit. Oršolić met een sublieme pass. Murat rent richting de bal. Murat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Gortanovci 1:0

37e minuut.
Oršolić geeft een hoge lob. Tassari kopt de bal weg. Oršolić rent richting de bal. Murat rent richting de bal. Murat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Gortanovci 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGROVI 37%, Gortanovci 63%.
TIGROVI - Gortanovci 2:0

52e minuut.
Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. İstek verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel. Szegletes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Gortanovci 2:1

57e minuut.
Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Froli is nu in balbezit. Froli passt de bal in één keer door. Tassari rent richting de bal. Tassari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Quluzadə probeert naar een medespeler te passen. Murat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognoni is nu in balbezit. Murat onderschept slim de pass. Murat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Bužimkić speelt de bal door. Froli rent richting de bal. Froli met een sublieme pass. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari haalt uit met een fantastische trap. Hupało verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Košutić passt de bal in één keer door. Pazurek rent richting de bal. Pazurek passt de bal in één keer door. Tassari rent richting de bal. Tassari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TIGROVI - Gortanovci 3:1

80e minuut.
Bužimkić probeert naar een medespeler te passen. Pranješ heeft problemen om de bal te vangen. Pranješ passt de bal in één keer door. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
İstek passt de bal zonder na te denken. Oršolić geeft de bal voor. Ostheguy heeft problemen om de bal te vangen. Murat rent richting de bal. Murat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Daar is İstek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İstek geeft een hoge lob. Oršolić kopt de bal weg. Tassari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassari draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TIGROVI 39%, Gortanovci 61%.
TIGROVI - Gortanovci 3:1