Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC ZERO Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2346
FC ZERO Potros del Este
6Liga Tactiek 442
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 44.3
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Begines rent richting de bal. Piruşca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piruşca krijgt een gele kaart. Begines raakt geblesseerd tijdens het duel. Begines zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalemba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arnaldi is nu in balbezit. Arnaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szczęściarz onderschept slim de pass. Szczęściarz geeft de bal voor. Atlak kopt de bal weg. Arnaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Atlak is nu in balbezit. Atlak passt de bal met de wreef. Arnaldi is nu in balbezit. Silber rent richting de bal. Silber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyński geeft de bal voor. Daar is Arnaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaldi draait met de bal, schiet en ... Kożukar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZERO - Potros del Este 1:0

19e minuut.
Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda speelt de bal door. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak draait met de bal, schiet en ... Kożukar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZERO - Potros del Este 2:0

21e minuut.
Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba onderschept slim de pass. Kalemba geeft de bal voor. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Skrzyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Silber de bal. Silber passt de bal in één keer door. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak schiet op doel. Kożukar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Žonja geeft een hoge lob. Piruşca kopt de bal weg. Klungelig pakt Sorek de bal. Ghiugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiugan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Silber met een sublieme pass. Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Atlak de bal. Atlak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sorek geeft een hoge lob. Skrzyński speelt de bal door. Daar is Słoniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaldi rent richting de bal. Arnaldi haalt uit met een fantastische trap. Kożukar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Bruzda kopt de bal weg. Klungelig pakt Kermans de bal. Grosjean speelt de bal door. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZERO 34%, Potros del Este 66%.
FC ZERO - Potros del Este 2:0

51e minuut.
Skrzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyński passt de bal zonder na te denken. Silber probeert naar een medespeler te passen. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak haalt uit met een fantastische trap. Kożukar bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Skrzyński neemt de hoekschop. Silber maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZERO - Potros del Este 3:0

55e minuut.
Skrzyński is nu in balbezit. Skrzyński passt de bal zonder na te denken. Atlak rent richting de bal. Atlak draait met de bal, schiet en ... Kożukar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZERO - Potros del Este 4:0

57e minuut.
Silber speelt de bal door. Klungelig pakt Atlak de bal. Atlak probeert naar een medespeler te passen. Arnaldi rent richting de bal. Arnaldi draait met de bal, schiet en ... Kożukar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Kożukar trapt de bal weg van het doel. Kermans kopt de bal weg. Matusiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaldi rent richting de bal. Arnaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Kożukar probeert naar een medespeler te passen. Bruzda kopt de bal weg. Daar is Arnaldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arnaldi haalt uit met een fantastische trap. Kożukar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZERO - Potros del Este 5:0

64e minuut.
Matusiewicz geeft de bal voor. Ghiugan kopt de bal weg. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Sigursteinnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZERO - Potros del Este 5:1

74e minuut.
Ghiugan kan de bal niet met de borst controleren. Sorek begaat een overtreding. Ghiugan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žonja zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piruşca rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Žonja rent richting de bal. Silber onderschept slim de pass. Silber speelt de bal door. Atlak is nu in balbezit. Atlak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Arnaldi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kermans de bal. Kermans speelt de bal door. Atlak rent richting de bal. Atlak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Szczęściarz met een sublieme pass. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda probeert naar een medespeler te passen. Atlak is nu in balbezit. Atlak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZERO 28%, Potros del Este 72%.
FC ZERO - Potros del Este 5:1