Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 11:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hellas U21 Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20091
Hellas U21 Polska U21
5Def Tactiek
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
55.3 gemiddelde waardering 58.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


10e minuut.
Szarniak verovert de bal door een tackle van achteren. Szarniak met een sublieme pass. Kruszka is nu in balbezit. Kruszka haalt uit met een fantastische trap. Panagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Polska U21 0:1

11e minuut.
Venetsanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Venetsanos raakt geblesseerd tijdens het duel. Venetsanos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kakiousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakiousis probeert naar een medespeler te passen. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Kourtakis rent richting de bal. Kourtakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Mądzielewski probeert de bal aan de voet te houden. Sfakianakis geeft een hoge lob. Choiński speelt de bal door. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dzik rent richting de bal. Dzik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gravanis de bal. Kruszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruszka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Iliakis is nu in balbezit. Malec verovert de bal door een tackle van achteren. Malec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Polska U21 0:2

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jeliński komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Bagiński probeert naar een medespeler te passen. Chiotakis rent richting de bal. Bagiński begaat een overtreding. Chiotakis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kourtakis wilt de vrije trap nemen. Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Choiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kakiousis is nu in balbezit. Kakiousis geeft een hoge lob. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Fliegel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzortzis onderschept slim de pass. Tzortzis met een sublieme pass. Chiotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiotakis draait met de bal, schiet en ... Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kakiousis is nu in balbezit. Bagiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kakiousis raakt geblesseerd tijdens het duel. Athanasiou komt het veld opgelopen. Anapliotis komt het veld opgelopen. Galanomatis komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Anapliotis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Athanasiou rent richting de bal. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Polska U21 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 56%, Polska U21 44%.
Hellas U21 - Polska U21 1:2

48e minuut.
Dzik met de inworp. Szarniak rent richting de bal. Met opzet legt Sfakianakis zijn tegenspeler op de grond. Sfakianakis krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Athanasiou rent richting de bal. Athanasiou geeft de bal voor. Chiotakis is nu in balbezit. Chiotakis schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Dzik rent richting de bal. Iliakis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dzik raakt geblesseerd tijdens het duel. Włosek komt het veld opgelopen. Malec neemt de penalty, wat een uithaal! Galanomatis bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gręda komt het veld opgelopen. Wroński komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Szarniak onderschept slim de pass. Szarniak geeft de bal voor. Jeliński kopt de bal weg. Wroński rent richting de bal. Wroński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moridis komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Inworp. Machnicki komt het veld opgelopen. Maglaras komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Anapliotis met een sublieme pass. Daar is Athanasiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puda bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiou verovert de bal door een tackle van achteren. Athanasiou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellas U21 - Polska U21 2:2

87e minuut.
Jeliński kopt de bal weg. Babiniotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek onderschept slim de pass. Włosek draait met de bal, schiet en ... Galanomatis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellas U21 - Polska U21 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellas U21 56%, Polska U21 44%.
Hellas U21 - Polska U21 2:3