Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deutschland Argentina
5-3-2 Centre vLB Tactiek SC 52W2 ADAAA
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
83.3 gemiddelde waardering 79.6
incredible Schieten outstanding
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen magical


9e minuut.
Kolonisky geeft de bal voor. Fritz onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wark-Meister neemt de hoekschop. Kolonisky maakt een snoekduik en kopt de bal. Packeisen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchisedech onderschept slim de pass. Melchisedech met een sublieme pass. Kuffner rent richting de bal. Kuffner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen passt de bal in één keer door. Wark-Meister bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ustari geeft een lange en hoge pass. Bordaisco kopt de bal weg. Maurer rent richting de bal. Giesso onderschept slim de pass. Giesso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Prudlik passt de bal zonder na te denken. Melchisedech geeft een lange en hoge pass. Nahrendorf is nu in balbezit. Nahrendorf schiet op doel. Olrlandini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Argentina 1:0

40e minuut.
Buitenspel voor Kolonisky. Goede buitenspelval van de verdediging. Olaf komt het veld opgelopen. Reitermaier komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 42%, Argentina 58%.
Deutschland - Argentina 1:0

57e minuut.
Kolonisky controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Andres komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mana komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Pingel is nu in balbezit. Pingel geeft de bal voor. Giesso is nu in balbezit. Giesso draait met de bal, schiet en ... Packeisen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Inworp. Biskup komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Di Biasio komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mana controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Wenzel komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pingel rent richting de bal. Pingel geeft een hoge lob. Olaf kopt de bal weg. Wenzel is nu in balbezit. Wenzel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Inworp. Mazino komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Olaf met een sublieme pass. Pingel bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemuy maakt een afschuwelijke overtreding. Pingel wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Maurer speelt de bal door. Olaf bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaf passt de bal zonder na te denken. Wenzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenzel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ustari geeft een lange en hoge pass. Biskup probeert naar een medespeler te passen. Reitermaier rent richting de bal. Reitermaier draait met de bal, schiet en ... Olrlandini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Argentina 2:0

85e minuut.
Pagés heeft problemen om de bal te vangen. Pagés geeft een hoge lob. Di Biasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Biasio haalt uit met een fantastische trap. Packeisen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deutschland - Argentina 2:1

87e minuut.
Cohen met een sublieme pass. Pagés bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagés passt de bal zonder na te denken. Mana rent richting de bal. Mana geeft een lange en hoge pass. Packeisen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deutschland 45%, Argentina 55%.
Deutschland - Argentina 2:1