Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Ciuliki Ngine Sopot Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2780
Ciuliki Ngine Sopot lamerskie pały
fpierdulerio Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
31% Spel op eigen helft 69%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 43.3
uitmuntend Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Bambrowski passt de bal met de wreef. Majdak is nu in balbezit. Majdak passt de bal met de wreef. Dynak heeft problemen om de bal te vangen. Dynak schiet op doel. Kobyliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Vrabie rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wąpierz met de inworp. Majdak is nu in balbezit. Majdak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Eigler heeft problemen om de bal te vangen. Kucsera is nu in balbezit. Fudali verovert de bal door een tackle van achteren. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel. Kobyliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Majdak zal de hoekschop nemen. Daar is Daniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dynak rent richting de bal. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dynak is nu in balbezit. Dynak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gorącawoda controleert de bal met de borst. Gorącawoda probeert naar een medespeler te passen. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski schiet op doel. Kobyliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - lamerskie pały 1:0

13e minuut.
MacPhedron geeft een lange en hoge pass. Dynak rent richting de bal. Dynak met een sublieme pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Daniec met een sublieme pass. Fudali rent richting de bal. Eigler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Eigler moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Eigler schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

20e minuut.
Dynak heeft problemen om de bal te vangen. Dynak passt de bal met de wreef. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Kobyliński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Klungelig pakt Burtchen de bal. Burtchen kopt de bal weg. Sepsey geeft een hoge lob. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Gorącawoda onderschept slim de pass. Gorącawoda geeft een lange en hoge pass. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kucsera heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Dynak rent richting de bal. Dynak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Majdak speelt de bal door. Daniec speelt de bal door. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - lamerskie pały 2:0

36e minuut.
Kokša is nu in balbezit. Kokša passt de bal in één keer door. Arcaro rent richting de bal. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski schiet op doel. Kobyliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fudali zal de hoekschop nemen. Leemans heeft problemen om de bal te vangen. Dynak rent richting de bal. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Kobyliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wąpierz passt de bal in één keer door. Bambrowski is nu in balbezit. Bambrowski passt de bal in één keer door. Dynak is nu in balbezit. Dynak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - lamerskie pały 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 26%, lamerskie pały 74%.
Ciuliki Ngine Sopot - lamerskie pały 3:0

49e minuut.
Gorącawoda met een sublieme pass. Klungelig pakt Fudali de bal. Fudali geeft een lange en hoge pass. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak draait met de bal, schiet en ... Kobyliński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - lamerskie pały 4:0

52e minuut.
Burtchen kan de bal niet met de borst controleren. MacPhedron met een sublieme pass. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski geeft een lange en hoge pass. Dynak rent richting de bal. De bal raakt de paal. Dynak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - lamerskie pały 5:0

54e minuut.
Kokša bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokša passt de bal zonder na te denken. Fudali speelt de bal door. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel. Kobyliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arcaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcaro passt de bal met de wreef. Dynak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Kobyliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - lamerskie pały 6:0

58e minuut.
Wąpierz probeert naar een medespeler te passen. Dynak is nu in balbezit. Dynak passt de bal zonder na te denken. Fudali is nu in balbezit. Fudali schiet op doel. Kobyliński bokst de bal weg.

59e minuut.
Dynak is nu in balbezit. Majdak rent richting de bal. Dynak rent richting de bal. Dynak haalt uit met een fantastische trap. Kobyliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - lamerskie pały 7:0

68e minuut.
Dynak rent richting de bal. Dynak passt de bal in één keer door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kucsera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciuliki Ngine Sopot - lamerskie pały 8:0

69e minuut.
Majdak passt de bal zonder na te denken. Fudali is nu in balbezit. Fudali speelt de bal door. Dynak rent richting de bal. Dynak draait met de bal, schiet en ... Kobyliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Leemans is nu in balbezit. Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz passt de bal met de wreef. Bambrowski rent richting de bal. Bambrowski haalt uit met een fantastische trap. Kobyliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dynak rent richting de bal. Dynak schiet op doel. Kobyliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Wąpierz met de inworp. Leemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdak speelt de bal door. Klungelig pakt Bambrowski de bal. Bambrowski draait met de bal, schiet en ... Kobyliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Fudali met de inworp. Daniec is nu in balbezit. Kokša begaat een overtreding. Kokša krijgt een gele kaart.

87e minuut.
MacPhedron passt de bal in één keer door. Bambrowski heeft problemen om de bal te vangen. Bambrowski passt de bal zonder na te denken. Dynak rent richting de bal. Dynak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciuliki Ngine Sopot 35%, lamerskie pały 65%.
Ciuliki Ngine Sopot - lamerskie pały 8:0