Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Frederico Dalmaso
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1824
Sertãozinho F.C. Albo&Negro F.C
2x2 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 46
good Schieten outstanding
average Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Daar is Vallejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal met de wreef. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel. Arrobas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:1

3e minuut.
Gago met een sublieme pass. Neruda is nu in balbezit. Neruda met een sublieme pass. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Campos de bal. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:2

6e minuut.
Vallejos heeft problemen om de bal te vangen. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Simonetti is nu in balbezit. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos passt de bal in één keer door. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Arrobas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:3

8e minuut.
Vallejos verovert de bal door een tackle van achteren. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla schiet op doel. Arrobas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:4

9e minuut.
Klauss verovert de bal door een tackle van achteren. Simonetti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazaropi. Simonetti is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Velasco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hermosilla heeft problemen om de bal te vangen. Hermosilla schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klauss met de inworp. Simonetti rent richting de bal. Simonetti geeft een hoge lob. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:5

12e minuut.
Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz rent richting de bal. Vallejos onderschept slim de pass. Vallejos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:6

15e minuut.
Dalmaz onderschept slim de pass. Dalmaz met een sublieme pass. Klauss geeft een lange en hoge pass. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:7

16e minuut.
Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti passt de bal met de wreef. Candia speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:8

17e minuut.
Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:9

19e minuut.
Neruda onderschept slim de pass. Campos is nu in balbezit. Campos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hermosilla de bal. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Simonetti speelt de bal door. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla schiet op doel. Arrobas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:10

21e minuut.
Gago met een sublieme pass. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos met een sublieme pass. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:11

24e minuut.
Vallejos rent richting de bal. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Campos de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Arrobas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:12

28e minuut.
Mazaropi speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Krol de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klauss neemt de hoekschop. Campos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klauss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simonetti probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Arrobas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Arrobas speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klauss met de inworp. Simonetti geeft een hoge lob. Campos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:13

32e minuut.
Simonetti onderschept slim de pass. Simonetti met een sublieme pass. Vallejos met een sublieme pass. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:14

34e minuut.
Simonetti passt de bal met de wreef. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla speelt de bal door. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:15

36e minuut.
Simonetti rent richting de bal. Simonetti speelt de bal door. Hermosilla heeft problemen om de bal te vangen. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... Arrobas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:16

38e minuut.
Canavese is nu in balbezit. Klauss verovert de bal door een tackle van achteren. Klauss geeft een hoge lob. Hermosilla maakt een snoekduik en kopt de bal. Arrobas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:17

39e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Vallejos met een sublieme pass. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Arrobas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:18

41e minuut.
Velasco passt de bal in één keer door. Campos met een sublieme pass. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti draait met de bal, schiet en ... Arrobas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:19

42e minuut.
Inworp. Klauss met de inworp. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:20

44e minuut.
Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti verovert de bal door een tackle van achteren. Simonetti passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hermosilla rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sertãozinho F.C. 92%, Albo&Negro F.C 8%.
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:21

46e minuut.
Vallejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla schiet op doel. Arrobas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Klauss met een sublieme pass. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:22

48e minuut.
Klauss is nu in balbezit. Klauss passt de bal met de wreef. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Campos is nu in balbezit. Campos met een sublieme pass. Hermosilla rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:23

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vallejos met een snelle inworp. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Arrobas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:24

54e minuut.
Simonetti passt de bal in één keer door. Neruda probeert naar een medespeler te passen. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti schiet op doel. Arrobas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:25

56e minuut.
Daar is Vallejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vallejos met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ... Arrobas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:26

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velasco met een snelle inworp. Simonetti speelt de bal door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Arrobas bokst de bal weg.

59e minuut.
Neruda is nu in balbezit. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos met een sublieme pass. Hermosilla heeft problemen om de bal te vangen. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:27

60e minuut.
Vallejos rent richting de bal. Vallejos speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:28

62e minuut.
Vallejos is nu in balbezit. Vallejos speelt de bal door. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:29

64e minuut.
Vallejos met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:30

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klauss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dalmaz rent richting de bal. Simonetti onderschept slim de pass. Simonetti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Dalmaz is nu in balbezit. Dalmaz passt de bal zonder na te denken. Couto rent richting de bal. Klauss verovert de bal door een tackle van achteren. Klauss speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:31

69e minuut.
Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla probeert naar een medespeler te passen. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vallejos met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Arrobas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Hermosilla de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:32

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Velasco met een snelle inworp. Klauss met een sublieme pass. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:33

74e minuut.
Simonetti rent richting de bal. Simonetti geeft de bal voor. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Arrobas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:34

75e minuut.
Simonetti verovert de bal door een tackle van achteren. Simonetti passt de bal met de wreef. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos haalt uit met een fantastische trap. Arrobas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:35

77e minuut.
Mazaropi kan de bal niet met de borst controleren. Mazaropi geeft een lange en hoge pass. Klauss probeert naar een medespeler te passen. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Klauss verovert de bal door een tackle van achteren. Mancini begaat een overtreding. Klauss is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klauss zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:36

79e minuut.
Dalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalmaz passt de bal met de wreef. Hermosilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Arrobas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:37

81e minuut.
Vallejos heeft problemen om de bal te vangen. Vallejos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Campos de bal. Campos draait met de bal, schiet en ... Arrobas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:38

82e minuut.
Dalmaz met een sublieme pass. Senna bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti met een sublieme pass. Campos rent richting de bal. Campos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Vallejos neemt de hoekschop. Vallejos heeft problemen om de bal te vangen. Campos speelt de bal door. Simonetti rent richting de bal. Simonetti met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Simonetti met een sublieme pass. Vallejos is nu in balbezit. Vallejos geeft een hoge lob. Simonetti rent richting de bal. Simonetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:39

87e minuut.
Klauss met een sublieme pass. Simonetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonetti passt de bal in één keer door. Hermosilla rent richting de bal. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... Arrobas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Arrobas trapt de bal weg. Inworp. Klauss met een snelle inworp. Simonetti is nu in balbezit. Simonetti geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sertãozinho F.C. 86%, Albo&Negro F.C 14%.
Sertãozinho F.C. - Albo&Negro F.C 0:39