Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Oksjuwe jaroszowice Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3114
Oksjuwe jaroszowice Internacional Zdrój
def mega Tactiek Inter 442
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
38.3 gemiddelde waardering 58.1
goed Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi schiet op doel. Khumalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:1

7e minuut.
Barreto passt de bal in één keer door. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea geeft een hoge lob. Martonyi rent richting de bal. Martonyi schiet op doel. Khumalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Medlock geeft een lange en hoge pass. Barreto is nu in balbezit. Zhabin rent richting de bal. Zhabin geeft de bal voor. Kiełtyka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto geeft de bal voor. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:2

12e minuut.
Bugajec rent richting de bal. Bugajec passt de bal zonder na te denken. Daar is Zappulla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martonyi rent richting de bal. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. Khumalo bokst de bal weg.

14e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Zhabin is nu in balbezit. Zhabin passt de bal zonder na te denken. Barreto geeft een lange en hoge pass. Martonyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Khumalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Lambot probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szulc de bal. Szulc met een sublieme pass. Kiełtyka rent richting de bal. Kiełtyka schiet op doel. Khumalo bokst de bal weg. Martonyi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:3

21e minuut.
Verbouw rent richting de bal. Missał verovert de bal door een tackle van achteren. Missał geeft een hoge lob. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Zhabin met een sublieme pass. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea geeft een hoge lob. Martonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Martonyi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Khumalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Barreto met een sublieme pass. Kiełtyka is nu in balbezit. Kiełtyka passt de bal in één keer door. Martonyi rent richting de bal. Martonyi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zhabin rent richting de bal. Zhabin geeft een hoge lob. Maček rent richting de bal. Kiełtyka onderschept slim de pass. Kiełtyka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Raffo rent richting de bal. Rosidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffo onderschept slim de pass. Raffo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Napiórkowski met een sublieme pass. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea geeft een hoge lob. Kiełtyka rent richting de bal. Kiełtyka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Medlock is nu in balbezit. Medlock geeft de bal voor. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi schiet op doel. Khumalo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 74%, Internacional Zdrój 26%.
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:4

46e minuut.
Mihalcea rent richting de bal. Szulc onderschept slim de pass. Szulc geeft de bal voor. Martonyi rent richting de bal. Martonyi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea geeft een lange en hoge pass. Daar is Medlock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martonyi is nu in balbezit. Martonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:5

52e minuut.
Barreto rent richting de bal. Barreto passt de bal in één keer door. Kiełtyka heeft problemen om de bal te vangen. Kiełtyka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:6

53e minuut.
Godebski komt het veld opgelopen. Zapotoczny komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Missał geeft een lange en hoge pass. Godebski rent richting de bal. Klungelig pakt Godebski de bal. Godebski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:7

60e minuut.
Missał speelt de bal door. Mihalcea is nu in balbezit. Mihalcea geeft de bal voor. Kiełtyka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:8

63e minuut.
Rosidis speelt de bal door. Mihalcea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihalcea passt de bal zonder na te denken. Kiełtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełtyka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Barreto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mihalcea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihalcea geeft de bal voor. Godebski springt en kopt de bal. Khumalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hagi komt het veld opgelopen. Drakopoulos komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Verbouw probeert de bal met de borst te controleren. Zapotoczny bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugajec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugajec krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Bugajec heeft problemen om de bal te vangen. Mihalcea rent richting de bal. Mihalcea passt de bal zonder na te denken. Daar is Drakopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drakopoulos schiet op doel. Khumalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zapotoczny zal de hoekschop nemen. Mihalcea probeert naar een medespeler te passen. Kiełtyka rent richting de bal. Kiełtyka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bugajec de bal. Drakopoulos speelt de bal door. Klungelig pakt Kiełtyka de bal. Kiełtyka schiet op doel. Khumalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oksjuwe jaroszowice 73%, Internacional Zdrój 27%.
Oksjuwe jaroszowice - Internacional Zdrój 0:9