Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 11:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: France U21 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11656
France U21 Norge U21
4132 TSO V06.24 Tactiek pol wing Peru
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
23 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 7
57.3 gemiddelde waardering 51.6
very good Schieten solid
very good Passen good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Klungelig pakt Moholt de bal. Lafitte rent richting de bal. Moholt verovert de bal door een tackle van achteren. Moholt haalt uit met een fantastische trap. Slimani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bignon kopt de bal weg. Mézy is nu in balbezit. Bonnard rent richting de bal. Bonnard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Norge U21 1:0

9e minuut.
Favreau onderschept slim de pass. Favreau geeft een hoge lob. Verrier kopt de bal weg. Duchêne bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchêne haalt uit met een fantastische trap. Slinning probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sørgård geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duchêne met een snelle inworp. Meynieu geeft een hoge lob. Mézy krijgt zijn hoofd ertegen. Slinning kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Mézy verovert de bal door een tackle van achteren. Verrier rent richting de bal. Verrier passt de bal met de wreef. Mézy is nu in balbezit. Mézy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Eriksrud onderschept slim de pass. Verrier is nu in balbezit. Mézy is nu in balbezit. Mézy schiet op doel. Slinning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Norge U21 2:0

34e minuut.
Daar is Stordal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bignon bereikt de bal nog maar net als eerste. Stordal maakt een afschuwelijke overtreding. Stordal is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

36e minuut.
Meynieu probeert naar een medespeler te passen. Hammerstad rent richting de bal. Hammerstad passt de bal met de wreef. Moholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Moholt schiet op doel. Slimani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Inworp. Hammerstad met een snelle inworp. Sirevåg is nu in balbezit. Sirevåg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Norge U21 2:1

45e minuut.
Meynieu met een sublieme pass. Bignon rent richting de bal. Bignon geeft de bal voor. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vercruysse komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verrier zal de hoekschop nemen. Bonnard krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Norge U21 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 38%, Norge U21 62%.
France U21 - Norge U21 3:1

46e minuut.
Duchêne met een sublieme pass. Klungelig pakt Meynieu de bal. Meynieu speelt de bal door. Mézy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mézy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Solheim komt het veld opgelopen. Engebråten komt het veld opgelopen. Dyrhaug komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Amundsen is nu in balbezit. Verrier rent richting de bal. Amundsen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amundsen krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bonnard verovert de bal door een tackle van achteren. Bonnard geeft de bal voor. Meynieu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meynieu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Norge U21 4:1

62e minuut.
Verrier kopt de bal weg. Klungelig pakt Vercruysse de bal. Vercruysse speelt de bal door. Bonnard rent richting de bal. Bonnard draait met de bal, schiet en ... Slinning verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Solheim stond buitenspel. Sjøgren komt het veld opgelopen. Lévy komt het veld opgelopen. Carrere komt het veld opgelopen. Viguier komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Vercruysse is nu in balbezit. Vercruysse geeft een hoge lob. Duchêne rent richting de bal. Duchêne schiet op doel. Slinning maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Favreau bereikt de bal nog maar net als eerste. Favreau geeft een lange en hoge pass. Duchêne met een sublieme pass. Bonnard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Moldskred bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercruysse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Moldskred is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dyrhaug legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Norge U21 4:2

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Moldskred stond buitenspel. Schneider komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dyrhaug stond buitenspel. Favreau neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Amundsen de bal. Schneider is nu in balbezit. Schneider draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Lévy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lévy passt de bal zonder na te denken. Vercruysse probeert naar een medespeler te passen. Viguier rent richting de bal. Viguier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dyrhaug met een sublieme pass. Moldskred is nu in balbezit. Moldskred passt de bal met de wreef. Sjøgren rent richting de bal. Sjøgren haalt uit met een fantastische trap. Slimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Lévy geeft een hoge lob. Inworp. Engebråten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sjøgren is nu in balbezit. Sjøgren draait met de bal, schiet en ... Slimani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pinel onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Engen zal de hoekschop nemen. Dyrhaug krijgt zijn hoofd ertegen. Slimani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Verrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Verrier probeert naar een medespeler te passen. Carrere probeert naar een medespeler te passen. Schneider is nu in balbezit. Schneider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vercruysse geeft de bal voor. Sørgård rent richting de bal. Schneider verovert de bal door een tackle van achteren. Schneider haalt uit met een fantastische trap. Slinning werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
France U21 - Norge U21 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: France U21 37%, Norge U21 63%.
France U21 - Norge U21 5:2