Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: orešanskí diabli Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2714
orešanskí diabli FC-KVP
junior Tactiek 532
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 37.5
good Schieten adequate
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Krepčík passt de bal zonder na te denken. Sabó is nu in balbezit. Sabó passt de bal in één keer door. Halčo is nu in balbezit. Halčo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sabó rent richting de bal. Sabó geeft de bal voor. Klungelig pakt Valencik de bal. Halčo rent richting de bal. Halčo schiet op doel. Piro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Joński speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ovad met een snelle inworp. Valanský rent richting de bal. Valanský geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Campomar geeft de bal voor. Madera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luchanský geeft de bal voor. Peltola is nu in balbezit. Peltola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 34%, FC-KVP 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
orešanskí diabli - FC-KVP 0:0

47e minuut.
Luchanský verovert de bal door een tackle van achteren. Luchanský met een sublieme pass. Joński probeert de bal aan de voet te houden. Madera rent richting de bal. Madera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
orešanskí diabli - FC-KVP 1:0

60e minuut.
Tomuško probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peltola is nu in balbezit. Peltola haalt uit met een fantastische trap. Pohančeník probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
orešanskí diabli - FC-KVP 1:1

64e minuut.
Valanský met een snelle inworp. Ovad rent richting de bal. Ovad met een sublieme pass. Sabó is nu in balbezit. Sabó geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Truhan verovert de bal door een tackle van achteren. Truhan geeft de bal voor. Halčo rent richting de bal. Halčo haalt uit met een fantastische trap. Piro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Vaverčák rent richting de bal. Valanský onderschept slim de pass. Valanský probeert naar een medespeler te passen. Peltola rent richting de bal. Peltola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Sabó rent richting de bal. Sabó passt de bal zonder na te denken. Halčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera rent richting de bal. Madera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: orešanskí diabli 48%, FC-KVP 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
orešanskí diabli - FC-KVP 1:1