Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fair-play Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 213
Fair-play DINAMO UTD
2AA -IV Tactiek 2023
40% Balbezit 60%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten formidable
adequate Passen very good
average Verdedigen very good


6e minuut.
Atlak controleert de bal met de borst. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Judek de bal. Judek draait met de bal, schiet en ... Stoian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - DINAMO UTD 0:1

7e minuut.
Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek passt de bal met de wreef. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Preotu heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu met een sublieme pass. Dumitraşcu rent richting de bal. Tomás bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomás haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Judek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Turcanu de bal. Turcanu geeft de bal voor. Daar is Judek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - DINAMO UTD 0:2

20e minuut.
Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Creangă bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. Stoian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - DINAMO UTD 0:3

25e minuut.
Villa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sopârlă komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Dumitraşcu kopt de bal weg. Preotu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Barbu zijn tegenspeler op de grond. Barbu krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Ciubotariu passt de bal met de wreef. Przybyła is nu in balbezit. Przybyła geeft een hoge lob. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 50%, DINAMO UTD 50%.
Fair-play - DINAMO UTD 0:3

49e minuut.
Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu rent richting de bal. Puşcaşu onderschept slim de pass. Atlak is nu in balbezit. Atlak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Jentges geeft de bal voor. Przybyła kopt de bal weg. Atlak is nu in balbezit. Atlak schiet op doel. Stoian werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - DINAMO UTD 0:4

51e minuut.
Ardeleanu heeft problemen om de bal te vangen. Przybyła is nu in balbezit. Przybyła passt de bal met de wreef. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Barbu speelt de bal door. Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła speelt de bal door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Atlak onderschept slim de pass. Atlak passt de bal zonder na te denken. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek haalt uit met een fantastische trap. Stoian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - DINAMO UTD 0:5

59e minuut.
Barbu geeft de bal voor. Ciubotariu kopt de bal weg. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - DINAMO UTD 0:6

73e minuut.
Janecki rent richting de bal. Barbu geeft een hoge lob. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek schiet op doel. Stoian maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fair-play - DINAMO UTD 0:7

80e minuut.
Atlak passt de bal zonder na te denken. Turcanu rent richting de bal. Turcanu speelt de bal door. Daar is Atlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atlak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Przybyła rent richting de bal. Przybyła probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Atlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fair-play 57%, DINAMO UTD 43%.
Fair-play - DINAMO UTD 0:7