Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stamford Bridge
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2743
DVTK 1910 Miskolc Scrofa FC
nyerő Tactiek újj
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 41.1
zeer goed Schieten goed
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Klungelig pakt Dicu de bal. Dicu passt de bal met de wreef. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Oryszko is nu in balbezit. Oryszko schiet op doel. Gellei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oryszko rent richting de bal. Oryszko draait met de bal, schiet en ... Gellei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Scrofa FC 1:0

5e minuut.
Rob onderschept slim de pass. Gerencsér onderschept slim de pass. Gerencsér speelt de bal door. Klungelig pakt Oryszko de bal. Oryszko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Öreg rent richting de bal. Sanches onderschept slim de pass. Sanches passt de bal zonder na te denken. Sallói is nu in balbezit. Sallói haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Klungelig pakt Farkasházy de bal. Kovacsics bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerencsér tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kovacsics wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kovacsics kan niet meer verder spelen. Ipach komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Gellei trapt de bal weg van het doel. Farkasházy kopt de bal weg. Rob bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu onderschept slim de pass. Dicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Farkasházy verovert de bal door een tackle van achteren. Farkasházy met een sublieme pass. Steinmetz geeft een hoge lob. Oryszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pálfy geeft een lange en hoge pass. Steinmetz kopt de bal weg. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Oryszko heeft problemen om de bal te vangen. Oryszko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Scrofa FC 2:0

22e minuut.
Haisza rent richting de bal. Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinmetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko onderschept slim de pass. Oryszko schiet op doel. Gellei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Tamási is nu in balbezit. Oryszko verovert de bal door een tackle van achteren. Oryszko probeert naar een medespeler te passen. Dicu rent richting de bal. Dicu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Scrofa FC 3:0

33e minuut.
Haisza met een snelle inworp. Ipach geeft een hoge lob. Sallói bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallói schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Scrofa FC 3:1

36e minuut.
Oryszko is nu in balbezit. Oryszko passt de bal zonder na te denken. Dicu is nu in balbezit. Oryszko rent richting de bal. Oryszko draait met de bal, schiet en ... Gellei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Scrofa FC 4:1

39e minuut.
Klungelig pakt Sallói de bal. Farkasházy onderschept slim de pass. Farkasházy met een sublieme pass. Dicu rent richting de bal. Dicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DVTK 1910 Miskolc - Scrofa FC 5:1

42e minuut.
Sanches onderschept slim de pass. Mayor rent richting de bal. Sallói bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallói draait met de bal, schiet en ... Kotul probeert de bal aan de voet te houden. Rajk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 36%, Scrofa FC 64%.
DVTK 1910 Miskolc - Scrofa FC 5:1

52e minuut.
Tamási probeert naar een medespeler te passen. Farkasházy rent richting de bal. Ipach probeert naar een medespeler te passen. Sanches rent richting de bal. Haisza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Acosta komt het veld opgelopen. Brinzák komt het veld opgelopen. Gherghe komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Haisza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ipach rent richting de bal. Ipach geeft een lange en hoge pass. Sanches is nu in balbezit. Sanches haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Rob rent richting de bal. Gerencsér verovert de bal door een tackle van achteren. Gerencsér probeert naar een medespeler te passen. Brinzák is nu in balbezit. Brinzák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sanches met een sublieme pass. Mayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayor verovert de bal door een tackle van achteren. Mayor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DVTK 1910 Miskolc 63%, Scrofa FC 37%.
DVTK 1910 Miskolc - Scrofa FC 5:1