Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Siófok Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4564
Siófok Maldini F.C
442+ Tactiek Spanyol megnyitá
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.2 gemiddelde waardering 41.3
adequate Schieten average
good Passen good
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Özaltaylı is nu in balbezit. Ács begaat een overtreding. Özaltaylı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Origi met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Özaltaylı de bal. Özaltaylı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer met een sublieme pass. Özaltaylı is nu in balbezit. Özaltaylı haalt uit met een fantastische trap. Reszeli Soós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Lilik is nu in balbezit. Lilik passt de bal in één keer door. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı geeft de bal voor. Lilik krijgt zijn hoofd ertegen. Reszeli Soós kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Pipek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moldenhauer met een snelle inworp. Özaltaylı rent richting de bal. Özaltaylı draait met de bal, schiet en ... Reszeli Soós bokst de bal weg.

23e minuut.
Németh is nu in balbezit. Moldenhauer is nu in balbezit. Moldenhauer passt de bal zonder na te denken. Elekes geeft een lange en hoge pass. Konev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Maldini F.C 1:0

34e minuut.
Aquaro geeft een lange en hoge pass. Nádasdy geeft de bal voor. Németh is nu in balbezit. Németh haalt uit met een fantastische trap. Konev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Maldini F.C 2:0

35e minuut.
Pipek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Özaltaylı is nu in balbezit. Pipek begaat een overtreding. Pipek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Tunboyacyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tunboyacyan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lilik de bal. Lilik haalt uit met een fantastische trap. Reszeli Soós probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Siófok - Maldini F.C 2:1

45e minuut.
Csapó komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 64%, Maldini F.C 36%.
Siófok - Maldini F.C 2:1

47e minuut.
Origi kopt de bal weg. Moldenhauer probeert naar een medespeler te passen. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Reszeli Soós trapt de bal weg van het doel. Origi kopt de bal weg. Moldenhauer geeft een lange en hoge pass. Özaltaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Özaltaylı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Ács is nu in balbezit. Ács geeft een hoge lob. Origi kopt de bal weg. Moldenhauer rent richting de bal. Moldenhauer geeft een lange en hoge pass. Reszeli Soós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lilik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Siófok - Maldini F.C 2:2

58e minuut.
Aquaro met een sublieme pass. Dékány bereikt de bal nog maar net als eerste. Dékány passt de bal in één keer door. Ács heeft problemen om de bal te vangen. Moldenhauer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Mizsér speelt de bal door. Dékány is nu in balbezit. Dékány passt de bal in één keer door. Origi geeft een lange en hoge pass. Lilik krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Canay onderschept slim de pass. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer passt de bal met de wreef. Tunboyacyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunboyacyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Aquaro is nu in balbezit. Aquaro geeft een hoge lob. Özaltaylı met een sublieme pass. Lilik rent richting de bal. Lilik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Origi passt de bal met de wreef. Moldenhauer rent richting de bal. Moldenhauer passt de bal in één keer door. Özaltaylı rent richting de bal. Özaltaylı met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siófok 59%, Maldini F.C 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Siófok - Maldini F.C 2:2