Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
as-Saʻūdiyya U21 U.A.E. U21
AS_2023 Tactiek Fly Emirates
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 36.1
goed Schieten redelijk
matig Passen matig
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Klungelig pakt Al Baloushi de bal. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Baloushi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Al Baloushi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Qasim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Askari komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hana Ambari onderschept slim de pass. Awzai is nu in balbezit. Awzai passt de bal met de wreef. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Nard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Teldjoun passt de bal met de wreef. Abed Yaseen is nu in balbezit. Abed Yaseen met een sublieme pass. bin Nard rent richting de bal. bin Nard haalt uit met een fantastische trap. Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Sha`ban rent richting de bal. Sha`ban geeft een lange en hoge pass. Benhalima probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - U.A.E. U21 1:0

36e minuut.
M`Hadhebi rent richting de bal. M`Hadhebi geeft de bal voor. bin azad controleert de bal met de borst. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim draait met de bal, schiet en ... Abed Mustafa bokst de bal weg.

44e minuut.
Daar is Abdu Yuseen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abdu Yuseen passt de bal in één keer door. bin Nard bereikt de bal nog maar net als eerste. Awzai rent richting de bal. Awzai schiet op doel. Asma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 48%, U.A.E. U21 52%.
as-Saʻūdiyya U21 - U.A.E. U21 1:0

46e minuut.
AL Yaseen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Sha`ban kopt de bal weg. Sha`ban is nu in balbezit. Sha`ban geeft een hoge lob. Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima draait met de bal, schiet en ... Abed Mustafa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Qasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - U.A.E. U21 2:0

60e minuut.
Abed Yaseen met een snelle inworp. AL Yaseen rent richting de bal. AL Yaseen geeft een hoge lob. Awzai heeft problemen om de bal te vangen. Awzai draait met de bal, schiet en ... Asma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. bin Nard rent richting de bal. bin Nard draait met de bal, schiet en ... Asma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - U.A.E. U21 2:1

72e minuut.
Daar is Imam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Yaseen bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Yaseen geeft de bal voor. Daar is bin Nard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. bin Nard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Teldjoun geeft een hoge lob. bin azad speelt de bal door. Al Falahi heeft problemen om de bal te vangen. Qasim is nu in balbezit. Qasim draait met de bal, schiet en ... Abed Mustafa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benhalima rent richting de bal. Benhalima schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - U.A.E. U21 3:1

89e minuut.
Askari passt de bal in één keer door. Inworp. Abed Yaseen met de inworp. AL Yaseen is nu in balbezit. AL Yaseen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
as-Saʻūdiyya U21 - U.A.E. U21 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: as-Saʻūdiyya U21 48%, U.A.E. U21 52%.
as-Saʻūdiyya U21 - U.A.E. U21 3:2