Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: abacus fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3129
abacus fc IRAJÁ ESPORTE CLUBE
Normal Tactiek 2016 A
56% Balbezit 44%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 20
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 48.2
very good Schieten very good
solid Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Jerković passt de bal zonder na te denken. Pingo rent richting de bal. Larkin onderschept slim de pass. Klungelig pakt Larkin de bal. Larkin schiet op doel. Kotfin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trümpler is nu in balbezit. Trümpler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Serwach de bal. Suonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Suonio passt de bal met de wreef. Larkin is nu in balbezit. Larkin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jerković heeft problemen om de bal te vangen. Pontes met een sublieme pass. Kaham probeert naar een medespeler te passen. Larkin is nu in balbezit. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Kotfin bokst de bal weg.

19e minuut.
Policht geeft een lange en hoge pass. Suonio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brito krijgt een gele kaart. Suonio raakt geblesseerd tijdens het duel. Woźny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Larkin krijgt zijn hoofd ertegen. Kotfin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kaham rent richting de bal. Kaham geeft een hoge lob. Klungelig pakt Smíchovský de bal. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin draait met de bal, schiet en ... Kotfin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Zamora controleert de bal met de borst. Zamora geeft een hoge lob. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 0:2

25e minuut.
Froment kopt de bal weg. Daar is Policht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jerković rent richting de bal. Jerković haalt uit met een fantastische trap. Bantić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 1:2

26e minuut.
Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwach geeft een hoge lob. Jerković bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerković draait met de bal, schiet en ... Bantić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
abacus fc - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 2:2

28e minuut.
Pingo geeft een hoge lob. Jerković kopt de bal weg. Froment rent richting de bal. Froment draait met de bal, schiet en ... Bantić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Daar is Vera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Policht is nu in balbezit. Jerković onderschept slim de pass. Jerković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
abacus fc - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:2

35e minuut.
Serwach rent richting de bal. Serwach speelt de bal door. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap. Bantić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brito rent richting de bal. Suonio verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əmirli. Suonio moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Suonio kan niet meer verder spelen. Sertkan komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Froment passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Pontes de bal onder controle te krijgen. Larkin probeert naar een medespeler te passen. Trümpler is nu in balbezit. Trümpler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abacus fc 50%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 50%.
abacus fc - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:2

49e minuut.
Froment is nu in balbezit. Policht bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vera naar de kleedkamers voor een vroege douche.

51e minuut.
Kaham speelt de bal door. Larkin is nu in balbezit. Larkin met een sublieme pass. Trümpler is nu in balbezit. Trümpler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Woźny probeert naar een medespeler te passen. Kaham bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaham probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Larkin de bal. Larkin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Hiukka is nu in balbezit. Trümpler onderschept slim de pass. Maddix bereikt de bal nog maar net als eerste. Trümpler onderschept slim de pass. Trümpler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Larkin kopt de bal weg. Trümpler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pingo krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Policht controleert de bal met de borst. Jerković rent richting de bal. Policht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Policht krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Policht passt de bal in één keer door. Hiukka is nu in balbezit. Trümpler onderschept slim de pass. Larkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Larkin haalt uit met een fantastische trap. Kotfin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pingo rent richting de bal. Pingo geeft een lange en hoge pass. Jerković kopt de bal weg. Froment bereikt de bal nog maar net als eerste. Froment schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora speelt de bal door. Larkin is nu in balbezit. Sertkan is nu in balbezit. Sertkan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pingo kopt de bal weg. Maddix speelt de bal door. Klungelig pakt Policht de bal. Jerković is nu in balbezit. Jerković haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: abacus fc 47%, IRAJÁ ESPORTE CLUBE 53%.
abacus fc - IRAJÁ ESPORTE CLUBE 3:2