Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: K.S OBOŹNA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1454
K.S OBOŹNA taliba
442 Tactiek 444
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 49.9
weak Schieten solid
adequate Passen excellent
poor Verdedigen average


4e minuut.
Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef passt de bal in één keer door. Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Plichta rent richting de bal. Plichta schiet op doel. McIIroy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Căpraru speelt de bal door. Klungelig pakt Qosaj de bal. Căpraru probeert naar een medespeler te passen. Sedef is nu in balbezit. Sedef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Qosaj kopt de bal weg. Sedef rent richting de bal. Koern met een sublieme pass. Daar is Plichta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plichta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - taliba 0:1

28e minuut.
Türel heeft problemen om de bal te vangen. Türel geeft een lange en hoge pass. Vendramini probeert de bal aan de voet te houden. Sedef is nu in balbezit. Sedef schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Koern rent richting de bal. Koern geeft de bal voor. Sedef kopt de bal weg. Dzienisz is nu in balbezit. Dzienisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Luque passt de bal zonder na te denken. Koern bereikt de bal nog maar net als eerste. Koern speelt de bal door. Sedef rent richting de bal. Sedef draait met de bal, schiet en ... McIIroy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Koern onderschept slim de pass. Koern passt de bal zonder na te denken. Sedef is nu in balbezit. Sedef haalt uit met een fantastische trap. McIIroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - taliba 0:2

42e minuut.
Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru geeft de bal voor. Hierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef onderschept slim de pass. Sedef draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaktus kopt de bal weg. Blaise controleert de bal met de borst. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru geeft de bal voor. Sedef maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - taliba 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S OBOŹNA 83%, taliba 17%.
K.S OBOŹNA - taliba 0:3

52e minuut.
Qosaj speelt de bal door. Plichta is nu in balbezit. Plichta speelt de bal door. Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Căpraru geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kaktus de bal. Qosaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hierro kopt de bal weg. Koern bereikt de bal nog maar net als eerste. Koern passt de bal in één keer door. Sedef is nu in balbezit. Sedef haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - taliba 0:4

61e minuut.
Dzienisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienisz geeft een hoge lob. Qosaj kopt de bal weg. Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Sedef rent richting de bal. Rabiński onderschept slim de pass. Sedef onderschept slim de pass. Sedef schiet op doel. McIIroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - taliba 0:5

66e minuut.
Luque verovert de bal door een tackle van achteren. Luque speelt de bal door. Sedef rent richting de bal. Sedef schiet op doel. McIIroy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - taliba 0:6

70e minuut.
Rabiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luque met de inworp. Dzienisz is nu in balbezit. Dzienisz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Plichta is nu in balbezit. Rabiński is nu in balbezit. Sedef onderschept slim de pass. Sedef draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Plichta de bal. Qosaj rent richting de bal. Qosaj geeft een hoge lob. Daar is Sedef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sedef draait met de bal, schiet en ... McIIroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Căpraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpraru geeft een lange en hoge pass. Sedef rent richting de bal. Sedef schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S OBOŹNA - taliba 0:7

84e minuut.
Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzienisz heeft problemen om de bal te vangen. Dzienisz passt de bal met de wreef. Sedef rent richting de bal. Sedef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dzienisz rent richting de bal. Dzienisz speelt de bal door. Plichta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedef rent richting de bal. Sedef schiet op doel. McIIroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sedef is nu in balbezit. Sedef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
McIIroy speelt de bal door. Căpraru kopt de bal weg. Kaktus rent richting de bal. Sedef verovert de bal door een tackle van achteren. Sedef schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S OBOŹNA 83%, taliba 17%.
K.S OBOŹNA - taliba 0:7