Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Emirates Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3491
Gunners SK vordamm
2021 Tactiek 2ligabis3
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 38.8
formidable Schieten adequate
formidable Passen adequate
solid Verdedigen average


9e minuut.
Çelaj kopt de bal weg. Klungelig pakt Magdziarz de bal. Magdziarz passt de bal in één keer door. Delogu Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Delogu Cavalli draait met de bal, schiet en ... Fontana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Çelaj geeft een lange en hoge pass. Delogu Cavalli kopt de bal weg. Klungelig pakt Perozzi de bal. Magdziarz is nu in balbezit. Magdziarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ostas met de inworp. Magdziarz rent richting de bal. Delogu Cavalli is nu in balbezit. Delogu Cavalli schiet op doel. Fontana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 1:0

19e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda passt de bal met de wreef. Ostas rent richting de bal. Ostas haalt uit met een fantastische trap. Dwulicy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 2:0

20e minuut.
Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een hoge lob. Magdziarz is nu in balbezit. Magdziarz schiet op doel. Fontana werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 3:0

23e minuut.
Ostas passt de bal zonder na te denken. Çelaj met een sublieme pass. Delogu Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 4:0

27e minuut.
Ostas verovert de bal door een tackle van achteren. Ostas speelt de bal door. Magdziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziarz draait met de bal, schiet en ... Fontana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 5:0

34e minuut.
Ojeda met een sublieme pass. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas probeert naar een medespeler te passen. Magdziarz is nu in balbezit. Magdziarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 6:0

37e minuut.
Delogu Cavalli kopt de bal weg. Çelaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Çelaj passt de bal zonder na te denken. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli draait met de bal, schiet en ... Fontana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perozzi heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ostas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ojeda kopt de bal weg. Delogu Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Delogu Cavalli draait met de bal, schiet en ... Aranda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Machairitsas heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ojeda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Delogu Cavalli maakt een snoekduik en kopt de bal. Machairitsas heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners SK 26%, vordamm 74%.
Gunners SK - vordamm 6:0

49e minuut.
Ojeda geeft een lange en hoge pass. Magdziarz kopt de bal weg. Klungelig pakt Perozzi de bal. Magdziarz rent richting de bal. Magdziarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ojeda geeft een lange en hoge pass. Daar is Magdziarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Fontana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 7:0

52e minuut.
Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Ostas is nu in balbezit. Ostas passt de bal zonder na te denken. Magdziarz is nu in balbezit. Magdziarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Perozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozzi geeft de bal voor. Çelaj kopt de bal weg. Ostas is nu in balbezit. Ostas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 8:0

59e minuut.
Aranda geeft een lange en hoge pass. Ojeda rent richting de bal. Ojeda passt de bal in één keer door. Daar is Delogu Cavalli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delogu Cavalli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ojeda is nu in balbezit. Ojeda met een sublieme pass. Klungelig pakt Delogu Cavalli de bal. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Fontana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 9:0

63e minuut.
Çelaj rent richting de bal. Çelaj geeft een hoge lob. Delogu Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Fontana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 10:0

66e minuut.
Pető verovert de bal door een tackle van achteren. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda met een sublieme pass. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Fontana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magdziarz controleert de bal met de borst. Magdziarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 11:0

69e minuut.
Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dwulicy verovert de bal door een tackle van achteren. Çelaj rent richting de bal. Ostas is nu in balbezit. Ostas draait met de bal, schiet en ... Fontana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Perozzi de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ostas zal de hoekschop nemen. Magdziarz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Çelaj geeft de bal voor. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Delogu Cavalli rent richting de bal. Delogu Cavalli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ojeda geeft een lange en hoge pass. Ostas kopt de bal weg. Magdziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pető speelt de bal door. Klungelig pakt Ostas de bal. Dwulicy rent richting de bal. Ostas verovert de bal door een tackle van achteren. Ostas schiet op doel. Fontana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Ostas met een snelle inworp. Çelaj is nu in balbezit. Çelaj speelt de bal door. Ojeda rent richting de bal. Ojeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pető passt de bal met de wreef. Ojeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojeda geeft een hoge lob. Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Delogu Cavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Delogu Cavalli schiet op doel. Fontana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 12:0

87e minuut.
Gámiz met een sublieme pass. Ojeda probeert naar een medespeler te passen. Delogu Cavalli is nu in balbezit. Delogu Cavalli haalt uit met een fantastische trap. Fontana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gunners SK - vordamm 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gunners SK 23%, vordamm 77%.
Gunners SK - vordamm 13:0