Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: El-PI FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 381
El-PI FC AC LaFarsa
Recatate Tactiek reMEC
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 35.3
goed Schieten redelijk
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Cirio verovert de bal door een tackle van achteren. Voliotis rent richting de bal. Voliotis passt de bal met de wreef. Beljo is nu in balbezit. Beljo draait met de bal, schiet en ... Mallea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Hoàng Sĩ passt de bal zonder na te denken. Doldán is nu in balbezit. Doldán passt de bal in één keer door. Hoàng Sĩ rent richting de bal. Hoàng Sĩ schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mallea probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Sĩ kopt de bal weg. Voliotis speelt de bal door. Beljo is nu in balbezit. Beljo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hoàng Sĩ rent richting de bal. Casina verovert de bal door een tackle van achteren. Casina geeft een lange en hoge pass. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lázi passt de bal met de wreef. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre verovert de bal door een tackle van achteren. Petre schiet op doel. Filipputti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - AC LaFarsa 1:0

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Pácal de bal onder controle te krijgen. Filipputti probeert naar een medespeler te passen. Casina kopt de bal weg. Lázi rent richting de bal. Lázi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kiese rent richting de bal. Kiese geeft een lange en hoge pass. Hühneraug kopt de bal weg. Klungelig pakt Voliotis de bal. Voliotis geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Hühneraug passt de bal zonder na te denken. Daar is Cirio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beno met een sublieme pass. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Voliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hühneraug speelt de bal door. Hoàng Sĩ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Sĩ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El-PI FC - AC LaFarsa 1:1

39e minuut.
Petre onderschept slim de pass. Hühneraug is nu in balbezit. Hühneraug geeft een lange en hoge pass. van Laere heeft problemen om de bal te vangen. van Laere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. López komt het veld opgelopen. Kracht raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bokonjić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 53%, AC LaFarsa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-PI FC - AC LaFarsa 1:1

48e minuut.
Kiese geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hoàng Sĩ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voliotis kan de bal niet met de borst controleren. Voliotis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bokonjić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Casina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biancosino komt het veld opgelopen. Felgr komt het veld opgelopen. Mertiňák komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jach komt het veld opgelopen. Andryszak komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Cirio met een sublieme pass. Andryszak rent richting de bal. Andryszak speelt de bal door. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Beno verovert de bal door een tackle van achteren. Beno met een sublieme pass. Borejko rent richting de bal. Lázi is nu in balbezit. Lázi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Inworp. Dumitru komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 57%, AC LaFarsa 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
El-PI FC - AC LaFarsa 1:1