Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sarmata Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2676
Sarmata Hell Town
testowa Tactiek unni
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
38.8 gemiddelde waardering 31.1
adequate Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Lisek geeft een hoge lob. Monja bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aiolfi. Monja moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Monja kan niet meer verder spelen. Gerasimenko komt het veld opgelopen.

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerasimenko met de inworp. Ochetan speelt de bal door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Tatić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatić met een sublieme pass. Cahit heeft problemen om de bal te vangen. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban schiet op doel. Rascão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Kecman passt de bal zonder na te denken. Gerasimenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiolfi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Aiolfi krijgt een gele kaart. Gerasimenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochetan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Anton is nu in balbezit. Anton haalt uit met een fantastische trap. Rascão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - Hell Town 1:0

8e minuut.
Zahn heeft problemen om de bal te vangen. Ban is nu in balbezit. Cahit is nu in balbezit. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lisek onderschept slim de pass. Lisek probeert naar een medespeler te passen. Gerasimenko rent richting de bal. Gerasimenko geeft een lange en hoge pass. Ban krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Gerasimenko kopt de bal weg. Anton heeft problemen om de bal te vangen. Zahn is nu in balbezit. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - Hell Town 2:0

32e minuut.
Barullo geeft een hoge lob. Chubukova kopt de bal weg. Fina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Funkhouser rent richting de bal. Funkhouser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nadolny rent richting de bal. Nadolny geeft de bal voor. Chubukova is nu in balbezit. Chubukova schiet op doel. Njavro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - Hell Town 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmata 52%, Hell Town 48%.
Sarmata - Hell Town 2:1

48e minuut.
Barullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barullo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lisek de bal. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel. Njavro bokst de bal weg. Carnevali is nu in balbezit. Carnevali haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sarmata - Hell Town 2:2

50e minuut.
Ochetan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aiolfi de bal. Anton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ochetan passt de bal met de wreef. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny passt de bal met de wreef. Chubukova bereikt de bal nog maar net als eerste. Chubukova schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ochetan kopt de bal weg. Gerasimenko probeert de bal met de borst te controleren. Gerasimenko geeft een hoge lob. Ban springt en kopt de bal. Rascão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - Hell Town 3:2

71e minuut.
Cieśliński speelt de bal door. Beran speelt de bal door. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sarmata - Hell Town 4:2

73e minuut.
Rascão trapt de bal weg. Nadolny kopt de bal weg. Daar is Zahn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... Rascão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Aiolfi is nu in balbezit. Anton onderschept slim de pass. Barullo verovert de bal door een tackle van achteren. Gerasimenko is nu in balbezit. Gerasimenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Ban is nu in balbezit. Ban met een sublieme pass. Gerasimenko speelt de bal door. Anton rent richting de bal. Anton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sarmata 40%, Hell Town 60%.
Sarmata - Hell Town 4:2