Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Zeby Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2255
Zeby KS Łomianki
belzeb Tactiek inna
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 46.8
adequate Schieten weak
good Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Achim geeft een lange en hoge pass. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mirga krijgt een gele kaart. Chindea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ogierman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kielonek krijgt zijn hoofd ertegen. Bojko bokst de bal weg.

16e minuut.
Števanja onderschept slim de pass. Števanja geeft een hoge lob. Achim heeft problemen om de bal te vangen. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - KS Łomianki 0:1

30e minuut.
Spel verovert de bal door een tackle van achteren. Spel speelt de bal door. Văn Sang rent richting de bal. Văn Sang haalt uit met een fantastische trap. Pleşu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - KS Łomianki 0:2

34e minuut.
Corker onderschept slim de pass. Gagatek speelt de bal door. Števanja heeft problemen om de bal te vangen. Števanja geeft een lange en hoge pass. de la Calle krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Ogierman geeft een lange en hoge pass. Chindea is nu in balbezit. Kielonek is nu in balbezit. Kielonek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zeby - KS Łomianki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 50%, KS Łomianki 50%.
Zeby - KS Łomianki 1:2

46e minuut.
Števanja bereikt de bal nog maar net als eerste. Števanja geeft de bal voor. Zmelík kopt de bal weg. Hanssen is nu in balbezit. Hanssen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Grosso geeft een lange en hoge pass. Pöhler is nu in balbezit. Pöhler geeft een hoge lob. Chindea rent richting de bal. Chindea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zeby 60%, KS Łomianki 40%.
Zeby - KS Łomianki 1:2