Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 01:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: CHAOS AD
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
madball Monstarrs
Fc1 Tactiek A TEAM UNV 2W
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 45.1
zwak Schieten solide
matig Passen goed
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Grover rent richting de bal. Depp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grover is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piqueras met een snel genomen vrije trap. Niewczas kopt de bal weg. Klungelig pakt Imbrogno de bal. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno passt de bal zonder na te denken. Daar is Niewczas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewczas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Niewczas is nu in balbezit. Imbrogno rent richting de bal. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Niewczas probeert de bal aan de voet te houden. Bello rent richting de bal. Zsebe onderschept slim de pass. Imbrogno is nu in balbezit. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Stephenson bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsebe verovert de bal door een tackle van achteren. Zsebe passt de bal in één keer door. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Odenwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka onderschept slim de pass. Łagódka speelt de bal door. Niewczas heeft problemen om de bal te vangen. Niewczas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Zsebe kan de bal niet met de borst controleren. Bello onderschept slim de pass. Rozan bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Monstarrs 0:1

33e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Łagódka speelt de bal door. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno rent richting de bal. Imbrogno passt de bal in één keer door. Daar is Niewczas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewczas schiet op doel. Gallatin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Bojano geeft de bal voor. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Niewczas is nu in balbezit. Niewczas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lyons rent richting de bal. Lyons geeft een hoge lob. Daar is Brammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. Gallatin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 69%, Monstarrs 31%.
madball - Monstarrs 0:1

49e minuut.
Imbrogno is nu in balbezit. Lyons tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Imbrogno is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grover zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Imbrogno de bal. Lyons rent richting de bal. Niewczas onderschept slim de pass. Niewczas haalt uit met een fantastische trap. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Zsebe is nu in balbezit. Zsebe passt de bal met de wreef. Niewczas bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Pandurović bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka geeft een hoge lob. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno draait met de bal, schiet en ... Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bojano is nu in balbezit. Bojano geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łagódka met de inworp. Imbrogno geeft de bal voor. Gallatin bokst de bal weg.

66e minuut.
Zsebe passt de bal zonder na te denken. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno speelt de bal door. Niewczas rent richting de bal. Niewczas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Doeltrap. Kiciński komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Doeltrap. Díaz González komt het veld opgelopen. Goossens komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Rozan verovert de bal door een tackle van achteren. Rozan geeft de bal voor. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
madball - Monstarrs 0:2

75e minuut.
Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka probeert naar een medespeler te passen. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński draait met de bal, schiet en ... Gallatin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Graulund passt de bal met de wreef. Zsebe is nu in balbezit. Zsebe probeert naar een medespeler te passen. Kiciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński schiet op doel. Gallatin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Pandurović is nu in balbezit. Pandurović passt de bal met de wreef. Rozan probeert naar een medespeler te passen. Imbrogno bereikt de bal nog maar net als eerste. Imbrogno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: madball 67%, Monstarrs 33%.
madball - Monstarrs 0:2