Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: papaveri Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1608
papaveri GI@NTEAM
vamos555 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
51.5 gemiddelde waardering 40.6
excellent Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen average


12e minuut.
Amorusi heeft problemen om de bal te vangen. Gerardi rent richting de bal. Gerardi passt de bal met de wreef. Rastelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastelli haalt uit met een fantastische trap. Muscò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - GI@NTEAM 1:0

16e minuut.
Gigante bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigante geeft de bal voor. Fagervold is nu in balbezit. Boschesi onderschept slim de pass. Boschesi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Garibbo rent richting de bal. Garibbo passt de bal zonder na te denken. Fagervold is nu in balbezit. Boschesi onderschept slim de pass. Boschesi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rastelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastelli haalt uit met een fantastische trap. Fagervold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Brandolesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandolesio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Boschesi rent richting de bal. Brandolesio rent richting de bal. Boschesi rent richting de bal. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Denci geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerardi met de inworp. Rastelli rent richting de bal. Rastelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio passt de bal met de wreef. Boschesi is nu in balbezit. Boschesi geeft een hoge lob. Rastelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Calzetta passt de bal met de wreef. Feni met een sublieme pass. Klungelig pakt Brandolesio de bal. Fagervold geeft een lange en hoge pass. Brandolesio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Muscò met een harde bal richting middenveld. Calzetta geeft een hoge lob. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Calzetta rent richting de bal. Calzetta geeft een hoge lob. Brandolesio is nu in balbezit. Boschesi rent richting de bal. Boschesi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papaveri 21%, GI@NTEAM 79%.
papaveri - GI@NTEAM 1:0

48e minuut.
Feni passt de bal zonder na te denken. Garibbo heeft problemen om de bal te vangen. Garibbo passt de bal zonder na te denken. Boschesi is nu in balbezit. Boschesi schiet op doel. Muscò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Calamela passt de bal met de wreef. Amorusi heeft problemen om de bal te vangen. Rastelli is nu in balbezit. Amorusi verovert de bal door een tackle van achteren. Amorusi geeft een hoge lob. Occhiogrosso bokst de bal weg.

69e minuut.
Rastelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brandolesio de bal. Tosetti rent richting de bal. Brandolesio verovert de bal door een tackle van achteren. Brandolesio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Garibbo rent richting de bal. Garibbo passt de bal zonder na te denken. Rastelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastelli haalt uit met een fantastische trap. Muscò probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
papaveri - GI@NTEAM 2:0

77e minuut.
Calamela raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abbegnano komt het veld opgelopen.

78e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Buvik stond buitenspel. Feni neemt vlug de vrije trap. Daar is Tosetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brandolesio is nu in balbezit. Brandolesio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Boschesi controleert de bal met de borst. Garibbo rent richting de bal. Garibbo passt de bal met de wreef. Brandolesio rent richting de bal. Brandolesio schiet op doel. Muscò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Denci geeft een hoge lob. Falcioni rent richting de bal. Novielli begaat een overtreding. Falcioni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Amorusi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: papaveri 26%, GI@NTEAM 74%.
papaveri - GI@NTEAM 2:0