Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hoy vas a comer Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7063
KIARA Defensor Sporting Club
+mucho pa golear Tactiek MUCHO HUEVO!!
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
47 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.4 gemiddelde waardering 19.7
uitstekend Schieten slecht
formidabel Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ubeda met de inworp. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza passt de bal in één keer door. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Minujin speelt de bal door. van Deinsen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Deinsen passt de bal in één keer door. Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza haalt uit met een fantastische trap. Roo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Feldman heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 1:0

5e minuut.
Mawunko met een sublieme pass. Petronacci heeft problemen om de bal te vangen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Doeltrap. Roo met een harde bal richting middenveld. Cohen kopt de bal weg. Minujin rent richting de bal. Minujin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Pastoriza schiet op doel. Boritz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 2:0

9e minuut.
Mawunko speelt de bal door. Kõiv rent richting de bal. Madrigal begaat een overtreding. Madrigal krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ramírez heeft problemen om de bal te vangen. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza schiet op doel. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Paulón verovert de bal door een tackle van achteren. Spasiuk rent richting de bal. Paulón verovert de bal door een tackle van achteren. Paulón geeft een hoge lob. Madrigal krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Petronacci probeert de bal met de borst te controleren. Paulón is nu in balbezit. Paulón passt de bal zonder na te denken. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Senesi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Madrigal is nu in balbezit. Feldman begaat een overtreding. Madrigal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Paulón neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Marchetti kan de bal niet met de borst controleren. Marchetti probeert naar een medespeler te passen. Madrigal rent richting de bal. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Minujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigena verovert de bal door een tackle van achteren. Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón geeft de bal voor. Madrigal kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
van Deinsen met een sublieme pass. Minujin rent richting de bal. Minujin met een sublieme pass. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 3:0

29e minuut.
Sforzini met een harde bal richting middenveld. Mawunko kopt de bal weg. Marchetti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ubeda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubeda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Minujin kopt de bal weg. Sforzini rent richting de bal. Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Roo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 4:0

35e minuut.
Kõiv passt de bal zonder na te denken. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez geeft een lange en hoge pass. Kõiv rent richting de bal. Kõiv haalt uit met een fantastische trap. Galvis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Ubeda is nu in balbezit. Babington is nu in balbezit. Babington passt de bal zonder na te denken. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pastoriza passt de bal met de wreef. van Deinsen heeft problemen om de bal te vangen. van Deinsen passt de bal met de wreef. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pastoriza rent richting de bal. Madrigal is nu in balbezit. Pastoriza rent richting de bal. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Marchetti kopt de bal weg. Daar is Madrigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigena bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal onderschept slim de pass. Madrigal haalt uit met een fantastische trap. Roo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van Deinsen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ubeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubeda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIARA 19%, Defensor Sporting Club 81%.
KIARA - Defensor Sporting Club 4:0

52e minuut.
Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez begaat een overtreding. Ramírez krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Roo trapt de bal weg van het doel. Paulón is nu in balbezit. Paulón probeert naar een medespeler te passen. Minujin rent richting de bal. Minujin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Roo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Marchetti geeft een lange en hoge pass. van Deinsen kopt de bal weg. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel. Feldman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ubeda springt en kopt de bal. Boritz kopt de bal weg. van Deinsen rent richting de bal. van Deinsen geeft een hoge lob. Madrigal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 5:0

62e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Ubeda onderschept slim de pass. Babington schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Babington krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Spasiuk kopt de bal weg. Marchetti geeft een hoge lob. Pastoriza kopt de bal weg. Madrigal rent richting de bal. Madrigal schiet op doel. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Boritz is nu in balbezit. Boritz geeft de bal voor. Inworp. Senesi met een snelle inworp. van Deinsen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Minujin met een sublieme pass. Pastoriza probeert naar een medespeler te passen. Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Madrigal draait met de bal, schiet en ... Roo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 6:0

68e minuut.
Marchetti rent richting de bal. Marchetti passt de bal in één keer door. Paulón speelt de bal door. Klungelig pakt Pastoriza de bal. Pastoriza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cohen passt de bal in één keer door. van Deinsen is nu in balbezit. van Deinsen probeert naar een medespeler te passen. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 7:0

72e minuut.
Mackinlay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paulón rent richting de bal. Paulón speelt de bal door. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 8:0

73e minuut.
Marchetti rent richting de bal. Paulón bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulón geeft de bal voor. Madrigal rent richting de bal. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 9:0

74e minuut.
Kõiv rent richting de bal. van Deinsen onderschept slim de pass. van Deinsen passt de bal in één keer door. Pastoriza bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastoriza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 10:0

76e minuut.
van Deinsen is nu in balbezit. van Deinsen heeft problemen om de bal te vangen. van Deinsen geeft een hoge lob. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 11:0

83e minuut.
Ramírez geeft de bal voor. Inworp. Ubeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastoriza rent richting de bal. Pastoriza haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Roo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Madrigal is nu in balbezit. Madrigal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KIARA - Defensor Sporting Club 12:0

84e minuut.
Ramírez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ubeda met een snelle inworp. Klungelig pakt Pastoriza de bal. Pastoriza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIARA 9%, Defensor Sporting Club 91%.
KIARA - Defensor Sporting Club 12:0