Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Bennys Bennies Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1259
Bennys Bennies Megara FC
343 Tactiek 2023-03-25 First
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30.7 gemiddelde waardering 37.5
matig Schieten redelijk
zwak Passen goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manolov met een snelle inworp. del Cerro speelt de bal door. Carey bereikt de bal nog maar net als eerste. Carey draait met de bal, schiet en ... Józefiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Lovat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quaranta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perez onderschept slim de pass. Vrban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labak bokst de bal weg. Díaz-Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Caballero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennys Bennies - Megara FC 1:0

5e minuut.
Barbour geeft een lange en hoge pass. Saberhagen probeert naar een medespeler te passen. Short is nu in balbezit. del Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Cerro draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bean passt de bal zonder na te denken. Manolov is nu in balbezit. Quaranta begaat een overtreding. Manolov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Manolov kan niet meer verder spelen. Dawson komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Lavigne kopt de bal weg. Vrban bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Caballero schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dantas de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennys Bennies - Megara FC 2:0

33e minuut.
Tello rent richting de bal. Vrban onderschept slim de pass. Vrban probeert naar een medespeler te passen. Lavigne rent richting de bal. Lavigne draait met de bal, schiet en ... Labak bokst de bal weg.

43e minuut.
Collier geeft een hoge lob. Lavigne speelt de bal door. Dantas probeert de bal aan de voet te houden. Díaz-Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz-Caballero schiet op doel. Labak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennys Bennies 40%, Megara FC 60%.
Bennys Bennies - Megara FC 2:0

55e minuut.
Collier rent richting de bal. Collier geeft de bal voor. Lovat geeft een lange en hoge pass. Short bereikt de bal nog maar net als eerste. Short haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Carey probeert naar een medespeler te passen. del Cerro bereikt de bal nog maar net als eerste. del Cerro passt de bal zonder na te denken. Short is nu in balbezit. Short haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Józefiak probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Bean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bennys Bennies - Megara FC 2:1

66e minuut.
Collier geeft de bal voor. Lovat heeft problemen om de bal te vangen. Díaz-Caballero rent richting de bal. Daar is Díaz-Caballero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Díaz-Caballero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Short is nu in balbezit. Collier is nu in balbezit. Carey onderschept slim de pass. Short heeft problemen om de bal te vangen. Short haalt uit met een fantastische trap. Józefiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Saberhagen probeert naar een medespeler te passen. del Cerro rent richting de bal. del Cerro probeert naar een medespeler te passen. Short is nu in balbezit. Short haalt uit met een fantastische trap. Józefiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carey rent richting de bal. Carey draait met de bal, schiet en ... Józefiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Orłowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dawson met de inworp. Short rent richting de bal. Short geeft een hoge lob. Józefiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bennys Bennies 60%, Megara FC 40%.
Bennys Bennies - Megara FC 2:1