Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 01:29
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Fazerg Sports Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4222
Fazerg Sports Presos FC
Fdo 4-3-3 Def Tactiek Manyoma
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 29.9
formidabel Schieten matig
goed Passen slecht
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Rymaszewski speelt de bal door. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten passt de bal met de wreef. Sandecki rent richting de bal. Sandecki haalt uit met een fantastische trap. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Tzanidakis geeft de bal voor. Klungelig pakt Gajtkowski de bal. Mihuţ rent richting de bal. Mihuţ haalt uit met een fantastische trap. Shin-Wa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Presos FC 0:1

12e minuut.
Shin-Wa probeert naar een medespeler te passen. Mukolski kopt de bal weg. Kotwicz heeft problemen om de bal te vangen. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tzanidakis kopt de bal weg. Mihuţ rent richting de bal. Gamarra rent richting de bal. Mihuţ onderschept slim de pass. Mihuţ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gajtkowski geeft een lange en hoge pass. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski speelt de bal door. Erten is nu in balbezit. Erten draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kotwicz is nu in balbezit. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz rent richting de bal. Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Erten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fazerg Sports - Presos FC 1:1

21e minuut.
Sanpedro geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandecki met een snelle inworp. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Presos FC 2:1

23e minuut.
Chwalibóg heeft problemen om de bal te vangen. Erten is nu in balbezit. Erten passt de bal in één keer door. Sandecki rent richting de bal. Sandecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Presos FC 3:1

26e minuut.
Ienaga met een sublieme pass. Sandecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kotwicz de bal. Erten is nu in balbezit. Erten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Presos FC 4:1

29e minuut.
Sandecki speelt de bal door. Kotwicz rent richting de bal. Erten onderschept slim de pass. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. Działo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Tzanidakis is nu in balbezit. Tzanidakis geeft een hoge lob. Mukolski speelt de bal door. Erten rent richting de bal. Erten schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Tobón is nu in balbezit. Tobón geeft een hoge lob. Daar is Kotwicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Presos FC 5:1

41e minuut.
Erten passt de bal zonder na te denken. Sandecki is nu in balbezit. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Presos FC 6:1

42e minuut.
Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski geeft een lange en hoge pass. Sandecki rent richting de bal. Sandecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Presos FC 7:1

45e minuut.
Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kakussyan rent richting de bal. Sandecki onderschept slim de pass. Sandecki draait met de bal, schiet en ... Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 40%, Presos FC 60%.
Fazerg Sports - Presos FC 7:1

46e minuut.
Ćuk komt het veld opgelopen. Huertas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Huertas met een harde bal richting middenveld. Ćuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukolski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Presos FC 8:1

53e minuut.
Ćuk probeert de bal aan de voet te houden. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski met een sublieme pass. Ćuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Cofała geeft de bal voor. Erten rent richting de bal. Hamid is nu in balbezit. Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Erten schiet op doel. Działo bokst de bal weg.

66e minuut.
Kotwicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rymaszewski met de inworp. Klungelig pakt Ćuk de bal. Ćuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hamid geeft de bal voor. Mihuţ rent richting de bal. Gamarra begaat een overtreding. Mihuţ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chwalibóg wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ćuk geeft een hoge lob. Hamid kan de bal niet met de borst controleren. Erten is nu in balbezit. Erten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Presos FC 9:1

70e minuut.
Ivashenka komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cofała geeft een lange en hoge pass. Daar is Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivashenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashenka draait met de bal, schiet en ... Działo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

74e minuut.
Huertas probeert naar een medespeler te passen. Erten is nu in balbezit. Erten passt de bal zonder na te denken. Ivashenka is nu in balbezit. Ivashenka geeft een hoge lob. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sanpedro kopt de bal weg. Ivashenka is nu in balbezit. Kakussyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Erten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Presos FC 10:1

77e minuut.
Klungelig pakt Ienaga de bal. Ivashenka rent richting de bal. Füsi speelt de bal door. Daar is Ćuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Füsi geeft een hoge lob. Śmieszek met een sublieme pass. Kakussyan heeft problemen om de bal te vangen. Ćuk rent richting de bal. Ćuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tzanidakis rent richting de bal. Rymaszewski rent richting de bal. Rymaszewski probeert naar een medespeler te passen. Ćuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuk schiet op doel. Działo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Tobón is nu in balbezit. Tobón geeft een hoge lob. Ćuk rent richting de bal. Erten rent richting de bal. Erten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 30%, Presos FC 70%.
Fazerg Sports - Presos FC 10:1