Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 22:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sem Noção FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3316
Sem Noção FC Argo Navis
Marasmo Tactiek 361-V2
69% Balbezit 31%
17% Spel op eigen helft 83%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.8 gemiddelde waardering 21.2
outstanding Schieten unsatisfactory
outstanding Passen weak
solid Verdedigen poor


6e minuut.
Schwarz passt de bal met de wreef. Kazantsev rent richting de bal. Kazantsev geeft een lange en hoge pass. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 1:0

10e minuut.
Potro met een sublieme pass. Klungelig pakt Kazantsev de bal. Kazantsev met een sublieme pass. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 2:0

15e minuut.
Schwarz geeft een lange en hoge pass. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev geeft de bal voor. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Schwarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarz schiet op doel. Matogrosso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gatner speelt de bal door. Dalmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kazantsev met een sublieme pass. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Potro probeert naar een medespeler te passen. Paneleiro geeft een lange en hoge pass. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz draait met de bal, schiet en ... Matogrosso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 3:0

27e minuut.
Potro verovert de bal door een tackle van achteren. Potro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kazantsev de bal. Kazantsev geeft een lange en hoge pass. Schwarz springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matogrosso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een hoge lob. Paneleiro kopt de bal weg. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Schwarz met een sublieme pass. Kazantsev is nu in balbezit. Klungelig pakt Kazantsev de bal. Kazantsev geeft een lange en hoge pass. Schwarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Matogrosso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Potro kopt de bal weg. Kazantsev is nu in balbezit. Kazantsev passt de bal zonder na te denken. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Schwarz raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Schwarz neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Potro speelt de bal door. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev passt de bal met de wreef. Schwarz heeft problemen om de bal te vangen. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dalmaz rent richting de bal. Schwarz onderschept slim de pass. Praxedes is nu in balbezit. Schwarz onderschept slim de pass. Schwarz schiet op doel. Matogrosso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Praxedes kopt de bal weg. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev geeft de bal voor. Schwarz springt en kopt de bal. Matogrosso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 17%, Argo Navis 83%.
Sem Noção FC - Argo Navis 4:0

46e minuut.
Pelicano komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Vilela is nu in balbezit. Vilela geeft de bal voor. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 5:0

52e minuut.
Klungelig pakt Kazantsev de bal. Kazantsev passt de bal in één keer door. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Pelicano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 6:0

53e minuut.
Furtado passt de bal zonder na te denken. Matogrosso is nu in balbezit. Schwarz maakt een afschuwelijke overtreding. Schwarz krijgt een gele kaart. Matogrosso raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Matogrosso kan niet meer verder spelen. Michelato komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Potro passt de bal met de wreef. Daar is Kazantsev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazantsev met een sublieme pass. Schwarz rent richting de bal. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Pelicano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 7:0

56e minuut.
Schwarz passt de bal met de wreef. da Barra da Tijuca rent richting de bal. da Barra da Tijuca geeft een hoge lob. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 8:0

59e minuut.
Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro met een sublieme pass. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev geeft een lange en hoge pass. Schwarz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Paneleiro met een sublieme pass. Kazantsev rent richting de bal. Kazantsev heeft problemen om de bal te vangen. Kazantsev geeft een hoge lob. Schwarz springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro geeft een lange en hoge pass. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 9:0

64e minuut.
Kazantsev rent richting de bal. Kazantsev passt de bal in één keer door. Schwarz is nu in balbezit. Schwarz schiet op doel. Pelicano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 10:0

68e minuut.
Praxedes is nu in balbezit. Praxedes geeft een lange en hoge pass. Kazantsev kopt de bal weg. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 11:0

68e minuut.
Schwarz is nu in balbezit. Schwarz passt de bal met de wreef. Kazantsev rent richting de bal. Kazantsev geeft een hoge lob. Schwarz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Gatner speelt de bal door. Potro bereikt de bal nog maar net als eerste. Potro passt de bal in één keer door. Kazantsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazantsev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelicano probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kazantsev neemt de hoekschop. Schwarz kopt de bal weg. Gatner rent richting de bal. Gatner schiet op doel. Pelicano bokst de bal weg.

76e minuut.
Vilela passt de bal met de wreef. Gatner geeft een hoge lob. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 12:0

85e minuut.
Toledo met een sublieme pass. da Barra da Tijuca bereikt de bal nog maar net als eerste. da Barra da Tijuca geeft een lange en hoge pass. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pelicano met een sublieme pass. Gatner kopt de bal weg. Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz haalt uit met een fantastische trap. Pelicano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sem Noção FC - Argo Navis 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sem Noção FC 17%, Argo Navis 83%.
Sem Noção FC - Argo Navis 13:0