Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-22 17:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Canada Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9460
Canada República Dominicana
5-3-2 (2.0) Tactiek 5-4-1
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
69.9 gemiddelde waardering 70.3
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Meuleman is nu in balbezit. Meuleman met een sublieme pass. Allison rent richting de bal. Allison draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - República Dominicana 1:0

11e minuut.
Meuleman met een sublieme pass. Radzinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Radzinski geeft de bal voor. Allison krijgt zijn hoofd ertegen. Otero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - República Dominicana 2:0

18e minuut.
Wilkinson speelt de bal door. De Palma rent richting de bal. De Palma geeft een lange en hoge pass. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Balbuena is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carbonell met een snelle inworp. Piña is nu in balbezit. Piña geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Estrada krijgt zijn hoofd ertegen. Miloklizovic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
De Palma geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piña met de inworp. Carbonell geeft een lange en hoge pass. Estrada maakt een snoekduik en kopt de bal. Miloklizovic bokst de bal weg. O`Neill is nu in balbezit. O`Neill passt de bal in één keer door. O`Neal heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - República Dominicana 2:1

39e minuut.
Meuleman met een sublieme pass. Radzinski rent richting de bal. Balbuena schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balbuena krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Estrada is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Palma. Estrada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cruz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 51%, República Dominicana 49%.
Canada - República Dominicana 2:1

46e minuut.
Robitaille komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Díaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. DeRosario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meuleman geeft een lange en hoge pass. Robitaille springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canada - República Dominicana 3:1

68e minuut.
DeRosario is nu in balbezit. DeRosario passt de bal met de wreef. Robitaille is nu in balbezit. Robitaille geeft een lange en hoge pass. Allison springt en kopt de bal. Otero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Cruz passt de bal zonder na te denken. Piña is nu in balbezit. Wilkinson begaat een overtreding. Wilkinson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canada 50%, República Dominicana 50%.
Canada - República Dominicana 3:1