Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 13:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: khan-Lee Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3981
Lê Tuấn - FC AC Abyysynia
4-5-1-B Tactiek Peryskop!
50% Balbezit 50%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.4 gemiddelde waardering 42.3
goed Schieten redelijk
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Mohd Yassin rent richting de bal. Mohd Yassin geeft een hoge lob. Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy passt de bal in één keer door. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Minh Tú de bal. Sarr probeert naar een medespeler te passen. Urzică rent richting de bal. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Býma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 1:0

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Minh Tú zal de hoekschop nemen. Borowy kopt de bal weg. Urzică is nu in balbezit. Urzică schiet op doel. Býma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ndoye is nu in balbezit. Ndoye schiet op doel. Paal! Býma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 2:0

16e minuut.
Minh Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Tú passt de bal zonder na te denken. Ndoye is nu in balbezit. Ndoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 3:0

19e minuut.
Styczek rent richting de bal. Styczek passt de bal zonder na te denken. Urzică is nu in balbezit. Urzică draait met de bal, schiet en ... Býma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 4:0

26e minuut.
Minh Tú verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Tú probeert naar een medespeler te passen. Urzică rent richting de bal. Urzică draait met de bal, schiet en ... Styczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Býma bokst de bal weg. Ndoye is nu in balbezit. Ndoye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 5:0

29e minuut.
Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Styczek verovert de bal door een tackle van achteren. Borowy rent richting de bal. Borowy haalt uit met een fantastische trap. Býma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 6:0

33e minuut.
Pitanga rent richting de bal. Bridziulaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Bridziulaitis passt de bal met de wreef. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Corrielli speelt de bal door. Klungelig pakt Peruggini de bal. Mohd Yassin speelt de bal door. Minh Tú rent richting de bal. Minh Tú schiet op doel. Býma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 7:0

43e minuut.
Styczek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mohd Yassin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Tú geeft een lange en hoge pass. Borowy springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lê Tuấn - FC 27%, AC Abyysynia 73%.
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 8:0

47e minuut.
Daar is Kikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilks kopt de bal weg. Galabov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică draait met de bal, schiet en ... Býma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kamieniec probeert de bal aan de voet te houden. Mohd Yassin speelt de bal door. Ndoye rent richting de bal. Ndoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 9:0

53e minuut.
Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Minh Tú rent richting de bal. Kikowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kikowski krijgt een gele kaart. Minh Tú raakt geblesseerd tijdens het duel. Minh Tú zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kamieniec geeft een lange en hoge pass. Daar is Peruggini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menu rent richting de bal. Menu schiet op doel. Dyoniziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 9:1

70e minuut.
Mohd Yassin geeft de bal voor. Klungelig pakt Styczek de bal. Ndoye rent richting de bal. Ndoye haalt uit met een fantastische trap. Býma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 10:1

73e minuut.
Klungelig pakt Mohd Yassin de bal. Mohd Yassin met een sublieme pass. Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică verovert de bal door een tackle van achteren. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Býma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borowy rent richting de bal. Borowy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ndoye rent richting de bal. Ndoye draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 11:1

80e minuut.
Bridziulaitis probeert naar een medespeler te passen. Corrielli rent richting de bal. White geeft een lange en hoge pass. Ndoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndoye draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pitanga rent richting de bal. Borowy onderschept slim de pass. Borowy passt de bal zonder na te denken. Urzică bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mohd Yassin verovert de bal door een tackle van achteren. Mohd Yassin passt de bal met de wreef. Ndoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndoye haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lê Tuấn - FC 21%, AC Abyysynia 79%.
Lê Tuấn - FC - AC Abyysynia 11:1