Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: JK Karvased Kaalikad Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2590
JK Karvased Kaalikad Fc Torso
liiga 352 Tactiek Mitte 2 midagi
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
50 gemiddelde waardering 46.9
solide Schieten goed
zeer goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
Heynen kopt de bal weg. Sammelselg is nu in balbezit. Sammelselg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Predeanu de bal. Predeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Luusepp heeft problemen om de bal te vangen. Luusepp probeert naar een medespeler te passen. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JK Karvased Kaalikad - Fc Torso 0:1

27e minuut.
Solymosi speelt de bal door. Trajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajković geeft de bal voor. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Říčka schiet op doel. Puusepp bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Karvased Kaalikad 58%, Fc Torso 42%.
JK Karvased Kaalikad - Fc Torso 0:1

46e minuut.
Juurikson passt de bal met de wreef. Luusepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Luusepp speelt de bal door. Predeanu rent richting de bal. Predeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Juurikson rent richting de bal. Juurikson probeert naar een medespeler te passen. Solymosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Paju bereikt de bal nog maar net als eerste. Paju haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Suve onderschept slim de pass. Priiman is nu in balbezit. Sihver verovert de bal door een tackle van achteren. Sihver geeft een lange en hoge pass. Říčka bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Solymosi geeft een lange en hoge pass. Sihver bereikt de bal nog maar net als eerste. Priiman verovert de bal door een tackle van achteren. Priiman geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Trajković speelt de bal door. Gorodov rent richting de bal. Gorodov geeft de bal voor. Udod rent richting de bal. Udod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JK Karvased Kaalikad 69%, Fc Torso 31%.
JK Karvased Kaalikad - Fc Torso 0:1