Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:39
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: stirith Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 865
stirith FC Pijaki Zajączki
wlasna Tactiek Mistrzowska
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 48.6
solid Schieten very good
very good Passen solid
solid Verdedigen average


3e minuut.
Rivaldo passt de bal zonder na te denken. Rosiecki met een sublieme pass. Francese is nu in balbezit. Francese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - FC Pijaki Zajączki 0:1

11e minuut.
Rivaldo passt de bal in één keer door. Souza is nu in balbezit. Souza passt de bal in één keer door. Einfalt rent richting de bal. Einfalt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bystrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bystrzanowski passt de bal met de wreef. Francese is nu in balbezit. Francese draait met de bal, schiet en ... Winiarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - FC Pijaki Zajączki 0:2

32e minuut.
Tanaś geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jogan kopt de bal weg. Şahinsoy probeert naar een medespeler te passen. Feilong is nu in balbezit. Feilong schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Schönewolf geeft een hoge lob. Einfalt heeft problemen om de bal te vangen. Rosiecki probeert naar een medespeler te passen. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Francese haalt uit met een fantastische trap. Winiarski bokst de bal weg.

36e minuut.
Şahinsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Şahinsoy met een sublieme pass. Hofman bereikt de bal nog maar net als eerste. Francese bereikt de bal nog maar net als eerste. Francese schiet op doel. Winiarski bokst de bal weg.

37e minuut.
Einfalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Einfalt schiet op doel. Winiarski probeert wanhopig de bal te grijpen. Hofman probeert de bal aan de voet te houden. Budziszewski verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Caillot neemt de hoekschop. Einfalt is nu in balbezit. Einfalt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Winiarski trapt de bal weg van het doel. Rivaldo speelt de bal door. Einfalt bereikt de bal nog maar net als eerste. Einfalt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Şahinsoy met een sublieme pass. Mitkov is nu in balbezit. Schönewolf maakt een afschuwelijke overtreding. Schönewolf is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Mitkov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şahinsoy komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tanaś met de inworp. Şahinsoy speelt de bal door. Jogan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jogan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - FC Pijaki Zajączki 1:2

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Díaz komt het veld opgelopen. Oliseh komt het veld opgelopen. Tømmervik komt het veld opgelopen. Chiţu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stirith 50%, FC Pijaki Zajączki 50%.
stirith - FC Pijaki Zajączki 1:2

47e minuut.
Majdzik geeft een hoge lob. Overweg rent richting de bal. Rosiecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosiecki krijgt een gele kaart. Overweg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majdzik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mitkov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
stirith - FC Pijaki Zajączki 2:2

52e minuut.
Díaz rent richting de bal. Díaz passt de bal zonder na te denken. Oliseh rent richting de bal. Oliseh haalt uit met een fantastische trap. Winiarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - FC Pijaki Zajączki 2:3

55e minuut.
Jogan kan de bal niet met de borst controleren. Tømmervik speelt de bal door. Rivaldo probeert naar een medespeler te passen. Oliseh bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliseh schiet op doel. Winiarski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Francese is nu in balbezit. Francese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - FC Pijaki Zajączki 2:4

60e minuut.
Rivaldo met een sublieme pass. Caillot rent richting de bal. Caillot passt de bal zonder na te denken. Francese is nu in balbezit. Francese draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tanaś passt de bal in één keer door. Daar is Overweg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Overweg passt de bal met de wreef. Mitkov rent richting de bal. Mitkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bystrzanowski geeft een lange en hoge pass. Mitkov kan de bal niet met de borst controleren. Tømmervik is nu in balbezit. Mitkov verovert de bal door een tackle van achteren. Mitkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

66e minuut.
Jogan passt de bal zonder na te denken. Mitkov is nu in balbezit. Wężyk is nu in balbezit. Mitkov onderschept slim de pass. Mitkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Şahinsoy passt de bal zonder na te denken. Díaz rent richting de bal. Majdzik onderschept slim de pass. Overweg is nu in balbezit. Overweg geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Koszut geeft de bal voor. Inworp. Overweg met de inworp. Feilong bereikt de bal nog maar net als eerste. Feilong geeft de bal voor. Chiţu bokst de bal weg. Tanaś is nu in balbezit. Tanaś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
stirith - FC Pijaki Zajączki 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: stirith 37%, FC Pijaki Zajączki 63%.
stirith - FC Pijaki Zajączki 3:4