Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: vev Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2945
vev La Sombra
Normal Tactiek 4-4-2
59% Balbezit 41%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 35.5
good Schieten very good
average Passen average
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Kurtul geeft een hoge lob. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Křístek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Křístek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Drost bereikt de bal nog maar net als eerste. Drost met een sublieme pass. Klungelig pakt Ioveanu de bal. Ioveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - La Sombra 1:0

14e minuut.
Rul passt de bal in één keer door. Macquart rent richting de bal. Drost rent richting de bal. Macquart onderschept slim de pass. Macquart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - La Sombra 2:0

20e minuut.
Cork trapt de bal weg. Křístek rent richting de bal. Křístek speelt de bal door. Le Fevre geeft een lange en hoge pass. Catone maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Křístek met de inworp. Le Fevre geeft een lange en hoge pass. Zitman rent richting de bal. Zitman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vev - La Sombra 2:1

27e minuut.
Le Fevre passt de bal met de wreef. Zitman is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arevalo. Arevalo krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Macquart onderschept slim de pass. Drost rent richting de bal. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... Schouten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - La Sombra 3:1

38e minuut.
Trejo kopt de bal weg. Wolff probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu schiet op doel. Schouten probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - La Sombra 4:1

43e minuut.
Ioveanu is nu in balbezit. Macquart is nu in balbezit. Blank tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Macquart is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trejo wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Bugu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macquart rent richting de bal. Le Fevre rent richting de bal. Macquart verovert de bal door een tackle van achteren. Macquart schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 47%, La Sombra 53%.
vev - La Sombra 4:1

59e minuut.
Daar is Schoofs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schoofs onderschept slim de pass. Macquart is nu in balbezit. Macquart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vev - La Sombra 5:1

62e minuut.
Kurtul geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Târlea met de inworp. Le Fevre bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Fevre geeft de bal voor. Cork bokst de bal weg. Zitman is nu in balbezit. Zitman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Le Fevre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Târlea geeft een lange en hoge pass. Catone bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitman is nu in balbezit. Zitman haalt uit met een fantastische trap. Cork bokst de bal weg.

77e minuut.
Macquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu draait met de bal, schiet en ... Drost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rul geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rul bereikt de bal nog maar net als eerste. Rul probeert naar een medespeler te passen. Macquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - La Sombra 6:1

83e minuut.
Trejo verovert de bal door een tackle van achteren. Trejo geeft een hoge lob. Macquart is nu in balbezit. Macquart draait met de bal, schiet en ... Schouten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
vev - La Sombra 7:1

90e minuut.
Drost kopt de bal weg. Daar is Duchewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duchewicz speelt de bal door. Macquart bereikt de bal nog maar net als eerste. Macquart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vev 45%, La Sombra 55%.
vev - La Sombra 7:1