Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:39
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Za Stodołom Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7291
Rolnik Odcinek LKS Bulowice
krowa kolorowa Tactiek New
66% Balbezit 34%
29% Spel op eigen helft 71%
41 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 27.4
adequate Schieten good
good Passen weak
good Verdedigen poor


8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Smółka zal de hoekschop nemen. Uzdrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kaczmarczak rent richting de bal. Falkowski onderschept slim de pass. Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Koniarek is nu in balbezit. Koniarek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Doeltrap. Kazimierowicz met een harde bal richting middenveld. Wiergowski kopt de bal weg. Ferroni rent richting de bal. Ferroni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Domrane heeft problemen om de bal te vangen. Rempalski rent richting de bal. Kaczor rent richting de bal. Rempalski verovert de bal door een tackle van achteren. Rempalski draait met de bal, schiet en ... Szaranowicz bokst de bal weg.

22e minuut.
Falkowski probeert naar een medespeler te passen. Smółka is nu in balbezit. Smółka passt de bal in één keer door. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Inworp. Uzdrowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. Wiergowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Domrane speelt de bal door. Klungelig pakt Wiergowski de bal. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szeregowy geeft een lange en hoge pass. Szamotulski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Śmielak de bal onder controle te krijgen. Rempalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempalski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vignjević met de inworp. Śmielak kan de bal niet met de borst controleren. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski schiet op doel. Szaranowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 31%, LKS Bulowice 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rolnik Odcinek - LKS Bulowice 0:0

48e minuut.
Szaranowicz met een sublieme pass. Falkowski kopt de bal weg. Rempalski speelt de bal door. Szamotulski rent richting de bal. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Buitenspel voor Rempalski. Goede buitenspelval van de verdediging. Cizmă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferroni onderschept slim de pass. Ferroni schiet op doel. Kazimierowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Anasiak verovert de bal door een tackle van achteren. Uzdrowski rent richting de bal. Domrane begaat een overtreding. Uzdrowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Soboczyński komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Smółka speelt de bal door. Soboczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboczyński speelt de bal door. Rempalski rent richting de bal. Rempalski haalt uit met een fantastische trap. Szaranowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Falkowski passt de bal in één keer door. Soboczyński rent richting de bal. Soboczyński passt de bal met de wreef. Szamotulski heeft problemen om de bal te vangen. Szamotulski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 30%, LKS Bulowice 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rolnik Odcinek - LKS Bulowice 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

92e minuut.
Wiergowski heeft problemen om de bal te vangen. Soboczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soboczyński met een sublieme pass. Szamotulski heeft problemen om de bal te vangen. Szamotulski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Trujillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smółka rent richting de bal. Smółka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

100e minuut.
Falkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Koniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koniarek geeft een hoge lob. Rempalski is nu in balbezit. Rempalski schiet op doel. Szaranowicz bokst de bal weg.

101e minuut.
Domrane kopt de bal weg. Soboczyński is nu in balbezit. Soboczyński probeert naar een medespeler te passen. Rempalski rent richting de bal. Rempalski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 22%, LKS Bulowice 78%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rolnik Odcinek - LKS Bulowice 0:0

107e minuut.
Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski geeft een lange en hoge pass. Soboczyński met een sublieme pass. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski draait met de bal, schiet en ... Szaranowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

111e minuut.
Falkowski met een sublieme pass. Soboczyński probeert naar een medespeler te passen. Szamotulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szamotulski schiet op doel. Szaranowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - LKS Bulowice 1:0

112e minuut.
Kaczmarczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarczak passt de bal zonder na te denken. Cizmă geeft een hoge lob. Ferroni is nu in balbezit. Ferroni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kazimierowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

119e minuut.
Soboczyński met de inworp. Szamotulski controleert de bal met de borst. Cizmă rent richting de bal. Szamotulski verovert de bal door een tackle van achteren. Szamotulski schiet op doel. Szaranowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 29%, LKS Bulowice 71%.
Rolnik Odcinek - LKS Bulowice 1:0