Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dinamo Obor Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 6207
Dinamo Obor Regulatorii FC
343 Antrenament Tactiek atac
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 53
formidabel Schieten uitmuntend
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


4e minuut.
Sucă passt de bal met de wreef. Schipor is nu in balbezit. Schipor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boroi de bal. Boroi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vakhula kopt de bal weg. Alexandrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrescu passt de bal in één keer door. Zahiu rent richting de bal. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Amânar rent richting de bal. Dipillo verovert de bal door een tackle van achteren. Boroi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boroi krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zahiu rent richting de bal. Zahiu probeert naar een medespeler te passen. Materski rent richting de bal. Materski draait met de bal, schiet en ... Zębacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Regulatorii FC 0:1

23e minuut.
Stier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler speelt de bal door. Materski rent richting de bal. Materski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Regulatorii FC 0:2

31e minuut.
Vakhula geeft een lange en hoge pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcioiu verovert de bal door een tackle van achteren. Paler bereikt de bal nog maar net als eerste. Paler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bungert is nu in balbezit. Petrea begaat een overtreding. Bungert raakt geblesseerd tijdens het duel. Ovčák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Boroi krijgt zijn hoofd ertegen. Nagatomi bokst de bal weg.

37e minuut.
Mielcioiu onderschept slim de pass. Mielcioiu probeert naar een medespeler te passen. Zahiu rent richting de bal. Zahiu haalt uit met een fantastische trap. Zębacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Regulatorii FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 46%, Regulatorii FC 54%.
Dinamo Obor - Regulatorii FC 0:3

47e minuut.
Boroi rent richting de bal. Nagatomi probeert naar een medespeler te passen. Ovčák kopt de bal weg. Boroi rent richting de bal. Boroi haalt uit met een fantastische trap. Nagatomi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Stier speelt de bal door. Bungert is nu in balbezit. Bungert met een sublieme pass. Klungelig pakt Boroi de bal. Boroi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Sucă probeert de bal met de borst te controleren. Ovčák rent richting de bal. Ovčák passt de bal zonder na te denken. Boroi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boroi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Regulatorii FC 1:3

84e minuut.
Stier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paler rent richting de bal. Bungert verovert de bal door een tackle van achteren. Bungert geeft een hoge lob. Boroi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Stolojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Sucă met een snelle inworp. Alexandrescu geeft de bal voor. Zahiu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Materski bereikt de bal nog maar net als eerste. Materski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Belodedici de bal onder controle te krijgen. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu schiet op doel. Zębacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Obor - Regulatorii FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Obor 44%, Regulatorii FC 56%.
Dinamo Obor - Regulatorii FC 1:4