Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brasil Nicaragua
stylówka Tactiek ecuador
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 1
84.3 gemiddelde waardering 72.7
brilliant Schieten excellent
brilliant Passen excellent
brilliant Verdedigen brilliant


1e minuut.
Duque passt de bal met de wreef. Daar is Calabresa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calabresa met een sublieme pass. Incendiário is nu in balbezit. Incendiário haalt uit met een fantastische trap. Godínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Ocampo met een sublieme pass. Proença rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ocampo neemt de hoekschop. Incendiário maakt een snoekduik en kopt de bal. Godínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Duque geeft de bal voor. Ocampo kopt de bal weg. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft de bal voor. Incendiário krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Nicaragua 1:0

21e minuut.
Duque probeert naar een medespeler te passen. Proença is nu in balbezit. Solis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solis krijgt een gele kaart. Proença is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Proença legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Godínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Nicaragua 2:0

25e minuut.
Klungelig pakt Cubillo de bal. Calabresa bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabresa geeft een hoge lob. Incendiário rent richting de bal. Incendiário schiet op doel. Godínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Barriomartín geeft een hoge lob. Duque probeert naar een medespeler te passen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft de bal voor. Incendiário springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Nicaragua 3:0

39e minuut.
Ramalho geeft een lange en hoge pass. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Incendiário krijgt zijn hoofd ertegen. Godínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Nicaragua 4:0

42e minuut.
Duque speelt de bal door. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo speelt de bal door. Proença is nu in balbezit. Proença haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 36%, Nicaragua 64%.
Brasil - Nicaragua 4:0

52e minuut.
Inworp. Ramalho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duque speelt de bal door. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário schiet op doel. Godínez bokst de bal weg.

59e minuut.
Duque is nu in balbezit. Duque passt de bal met de wreef. Incendiário bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário draait met de bal, schiet en ... Godínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Nicaragua 5:0

63e minuut.
Proença kopt de bal weg. Incendiário rent richting de bal. Barriomartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Incendiário onderschept slim de pass. Incendiário schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ocampo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Diniz komt het veld opgelopen. Sanches komt het veld opgelopen. Graffite komt het veld opgelopen. Santos komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Diniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanches is nu in balbezit. Sanches passt de bal met de wreef. Diniz geeft een lange en hoge pass. Graffite krijgt zijn hoofd ertegen. Godínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Diniz met de inworp. Sanches speelt de bal door. Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft de bal voor. Santos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Nicaragua 6:0

82e minuut.
Ramalho rent richting de bal. Ramalho geeft de bal voor. Diniz kopt de bal weg. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Santos is nu in balbezit. Barriomartín met een sublieme pass. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. Godínez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brasil - Nicaragua 7:0

89e minuut.
Rossato passt de bal in één keer door. Diniz rent richting de bal. Diniz geeft een lange en hoge pass. Graffite springt en kopt de bal. Godínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brasil 37%, Nicaragua 63%.
Brasil - Nicaragua 7:0